Nagy sikerű volt a VIII. Plasztik Est

Április 27-én rendezte meg a Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület VIII. PLASZTIK EST-jét. Három év kihagyás után nagy izgalommal készültünk az eseményre, amely most is sok érdeklődőt vonzott.

Az idei rendezvényen nagy örömünkre 210 vendéget fogadhattunk. Mazsorett közösségünk családjai, egyesületi tagjai, baráti társaságokkal tiszteltek meg bennünket azzal, hogy elfogadták meghívásunkat. A hagyományosan batyus jelleggel szervezett estnek a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola gyönyörűen feldíszített aulája adott otthont. Az estünket megtisztelte jelenlétével Aros János polgármester úr, aki kedves szavakkal köszöntötte a jelenlévőket. Butkainé Kelecseny Bernadett az SPSE elnöke megnyitó gondolataiban bemutatta az egyesületet, az egyesület tagjait. Beszámolt az egyesületben történt eseményekről, rendezvényekről, versenyeredményekről, tervekről. Majd átadta a színpadot mazsorettjeinknek és megkezdődött a gálaműsor.

Két felvonásban, 5 csoportban 58 mazsorettünk lépett a színpadra, ahol szebbnél-szebb ruhákban, pomponokkal, botokkal és zászlókkal előadott 13 varázslatos műsorszámot láthatott a közönség. Nagyon nagy sikere volt az előadásnak, amelyet a közönség óriási lelkesedéssel fogadott.

Köszönet a koreográfiákért és a lelkiismeretes, aktív felkészítésért Karajz-Noszály Kamillának a Luna, Kristály, Rubint és Zafír csoport és Noszály Grétának a Gyöngyöcskék csoport mazsorett oktatójának. Mazsorettjeink az egész éves kitartó, szorgalmas felkészülésükért boldogan vették át egyesületünk ajándékait. A kisebbeket logóval díszített hátizsákkal, a nagyobbakat névre szóló felirattal ellátott mazsorett bottartóval leptük meg. Nagy volt az öröm!

2020-ban egyesületünk megalapította a PLASZTIK DÍJ-at. Egyesületünk hosszú évek óta tartó töretlen támogatásáért 2024-ben a díjat a GEO-MILK KFT. kapta, melyet Leskó Magdolna ügyvezető igazgató vett át.

Támogató Oklevelet adományozott az egyesület Szegedi Istvánnénak, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola nyugalmazott igazgatónőjének az SPSE szakmai munkájának és közösségi tevékenységének támogatásáért.

OKLEVELET adományozott az SPSE Csubákné Gabóczi Erikának, aki 2021-ig elnöke, majd 2023-ig tagja és mazsorett oktatója volt egyesületünknek. Köszönjük az egyesület vezetésében betöltött elnökségi, szakmai munkáját és a mazsorett életben végzett aktív közösségi tevékenységét!

MAZSORETT DÍJ-at vehetett át az SPSE Smaragd csoportja, amely 2022-ig ékköveinkként működött. Butkai Evelin, Hochvárt Anett, Németh Barbara, Noszály Csenge és Oláh Viktória mazsorettek díját Karajz-Noszály Kamilla, a Smaragd csoport mazsorett oktatója adta át. ”Egy mazsorett mindig mazsorett marad!” hangzott az útravaló a lányok felé.
Gratulálunk a díjazottaknak!
Az est meglepetés műsorral folytatódott. Vidám, zenés-dalos, interaktív gyermekműsorral kedveskedett a gyerekeknek Czabóka-Manóka, azaz Czabányi Attila. Nagy sikere volt a műsornak a gyermekek és fiatalok körében egyaránt.

Ezen az esten sem maradhatott el a közös tortázás – a gyerekek nagy örömére – egyesületünk finom tortával kedveskedett vendégeinknek.
A jó hangulatot tovább fokoztunk a várva-várt tombolasorsolással. A bőkezű támogatóink által felajánlott ajándékok sok családnak szereztek örömet. Számtalan értékes nyereményt, felajánlást kaptunk, melyeket ezúton is köszönünk támogatóinknak.
A batyus bálra a szokáshoz híven a vendégek hozták a finomságokat, amivel szívesen kínálták meg asztaltársaságukat is. A fotófal előtt sok-sok vidám emlékkép készült az est során.
Az Est hátralévő része az önfeledt szórakozás jegyében telt, ahol a vendégeink, a mazsorettező kis- és nagylányok, szüleik és az egyesület tagjai kötetlen formában ismerkedhettek és tölthettek el együtt egy vidám estét, melyhez a fantasztikus zenét Dj Lovy biztosította nekünk.
Reméljük mindenki jól érezte magát!
Jövőre találkozunk!

Támogatóink:
GEO-MILK KFT., Sárospatak Város Önkormányzata, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, Vectra-2003 Kft., Margaréta Egészségbolt, LE-PORELLO, M-VILL KFT., Szidoria Trend, Sanitas Gyógyszertár, FRIKKER Pince Tokaj-Hegyalja, Hotel Bodrog Wellness &Spa, NIPLANVILL KFT., Szkircsákné Preszoly Erzsébet, Hegyi Brigitta FOR YOU3 KFT., Szerdi Boglárka, El Bundi Pizzeria, Kövér Cukrászda, RAPID Nyomda, COLLEGNO Étterem, Levi Foto, Molnár Attila, POLÓPONT, Neta’s World, KOLUMBIA Ruházat, Tokaj-Portius Pincészet, ifj. Hörcsik Richárd, Póka Kft.,Traszik Miklós, Best Bite Szaküzlet Karóczkay Tamás, Tóth-Réday Kata fodrász, Cseke Anita, Oláh Zsolt, Sárospataki Nyomda KFT, Séra Alexandra, DIEGO KFT, Mobil&Laptop Sárospatak, Aladdin Gyros Bár, Reál-Márka ABC, Zemplén Tűzkerék KFT, Csubák Pincészet, Kántor Gábor Gyógymasszőr, Napsugár Játék és Ajándék Üzlet, mazsorettjeink családtagjai, egyesületi tagok, magukat megnevezni nem szándékozó magánszemélyek és cégek

a Sárospataki Plasztik SE beszámolója

Feltöltő
Fel