Fergeteges volt a tizenhetedik gála is

Ismét közönségsikert aratott az az esemény, amelyet 2024 április 9-én szervezett meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola vezetősége. Az Árpád Vezér Gimnáziumban megtartott rendezvényen az egyesület szivacskézilabda, kézilabda, torna, futsal, röplabda és labdarúgó szakosztályai képviseltették magukat.

Természetesen jelen volt és beszédet mondott Aros János polgármester úr és Sikora Attila alpolgármester úr is, aki ezúttal műsorvezetésből vizsgázott jelesre. Szintén jelenlétével emelte az este színvonalát, Kolodzey Tamás, az Észak – Magyarország napilap sport rovatának főszerkesztője. Az elöljárók újra hangsúlyozták, hogy a Sportiskola a település nagy értéke, nélkülözhetetlen intézménye.

A szervezők a programot úgy állították össze, hogy mindenki élvezhesse a fesztivált. Sor- és váltóversenyeket, sportági bemutatókat és vetélkedőket szerveztek. A gyerekek körében sikert aratott az elmaradhatatlan ugrálóvár, palacsinta és kenyérlángos parti is. Összegyűjtöttek több száz plüss állatkát jótékonysági céllal, egy ágyú segítségével pedig ezer számra lőtték a magasba a cukorkákat, amelyekért újra ádáz küzdelmet vívtak a lurkók. Valamennyi szereplő emlékérmet kapott és a sportolók nagy kedvence – az AirBrush Tattoo – is színesítette a programot. Az est fénypontjaként, mikrobusznyi sportfelszerelést és játékszert osztottak szét a SUSI-sok között.

Majoros Tamás ügyvezető igazgató úr értékelésében elmondta, hogy köszönik azoknak a támogatóknak, szülőknek a segítségét, akik a SUSI előrelépéséért oly sokat tettek.

Az esemény támogatói: Sárospatak Város Önkormányzata, Árpád Vezér Gimnázium, Sárospatak Újság, Észak-Magyarország napilap, sarospatak.hu, boon.hu, Hegyalja TV, Borsodchem Zrt., Fraisa Hungária Kft., For You – 3 Kereskedelmi Kft., Oberbank AG Magyarországi Fióktelep, Woodward-Mega Kft., Kasza Péter, Raiffeisen Bank Zrt.

Feltöltő

Fel