„Jótékonyság és szeretet…” – VI. Sárospataki Sport Bál

A VI. Sárospataki Sport Bál szervezői sem gondolták volna, hogy kettő és fél nap alatt az összes jegy elkel a rendezvényre. 2023. február 25-én került sor arra az eseményre, amelyet már nagyon várt a Zempléni település lakossága. Az Árpád Vezér Gimnázium pompás alulájában táncolhatták végig az éjszakát a vendégek, akik a belépésnél ajándékot, welcome drink-et és nagy nagy szeretetet kaptak a SUSI vezetőitől.
Megnyitó… A megnyitón, Sikora Attila – az est házigazdája üdvözölte először a megjelenteket és kérte fel a PLASZTIK SE tanítványait, majd a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola (SAMI) növendékeit, hogy koreográfiájukkal színesítsék a sportos estet. Majd Belicza János – a SUSI elnöke következett, aki megnyitotta a bált.
Sport csillagok… A sztárvendégekről egy kis film bejátszás következett, életutakat és győzelmi sporteseményeket bemutatva. A “színpadra” először – a kétszeres világbajnok ökölvívónk – Kovács Mária állt, majd a labdarúgó világbajnokságot is megjárt játékvezető következett, Székely Ferenc személyében. A magyar válogatott röplabdázó – német bajnok és kupagyőztes – Sándor Renáta is megtisztelte jelenlétével a nagyérdemű közönséget, végül, de nem utolsó sorban a friss Prima Primissima díjas Dr. Hegedüs Csaba – olimpiai bajnok birkózónk – mondott pát megtisztelő szót.
Természetesen a programok sem maradhattak el a Zemplén legnagyobb báljában, hiszen volt táncverseny, óránkénti nyerési lehetőség a belépőjeggyel, tombolasorsolás, és ismét fotós stáb dolgozott és készített gyönyörű képeket, amelyet a helyszínen azonnal elő is lehetett hívatni.
Pompa és zene… A „színpompás díszítést Varga Györgyné – Zsóka néni és csapata készítette ismét, amely idén is profi módon sikerült. A sportos esten – a már szintén haza járó – debreceni Jam zenekar szolgáltatta a zenét, parádésan. A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola elnöksége szeretné háláját kifejezni sportolóknak, szülőknek, edzőknek, támogatóknak, segítőknek (berendezés, pakolás), a báli vendégeknek, a főszervezőknek Zsófi Józsefnek és Majoros Tamásnak, akik olyan sokat tettek annak érdekében, hogy a „Jótékonyság és a Szeretet” jelen legyen az emberek életében. Külön köszönet jár a Weinberg 93 Kft.-nek a hangtechnikáért, és ugyan csak hála jár Sárospatak Város Önkormányzatának, hogy ismét a Sásospataki USI-t kérték fel, a Sárospataki Sport Bál megrendezésének lebonyolítására.
Hajrá Sárospatak! Hajrá Sárospataki Sport!

A BÁLRÓL KÉSZÜLT KÉPEK A SUSI TULAJDONÁBA KERÜLTEK, ÍGY, HA VALAKINEK SZÜKSÉGE LENNE RÁ A MEGADOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ELKÉRHETŐEK (www.susisport.hu).

A városi sport bál támogatói: Sárospatak Város Önkormányzata, Sárospataki Tankerületi Központ, Sárospataki USI, Árpád Vezér Gimnázium és Kollégiuma, Continental Dohányipari Zrt., Kispatak 2000 Kft., Weinberg “93 Építő Kft., Dr. Hörcsik Richárd, Dr. Hegedüs Csaba, Tokaj-Hegyalja Egyetem, Magyar Labdarúgó Szövetség, Cigánd Sportegyesület, Hotel Bodrog Wellness, Varga Györgyné – Zsóka néni, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, Dabas Kézilabda Klub, Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola (SAMI), Belvárosi Bisztró, Diego Sárospatak, Kovács Gábor, Le-Porello 2005 Kft. – Papír – Írószer, www.sarospatak.hu, Észak-Magyarország, Hegyalja TV, Plasztik SE, Hercegkút Község Önkormányzata – Rák József, Ristorante Collegno, Vachter Fanni – Magyar Női Labdarúgó válogatott és az MTK játékosa, Kovács Mária, Sándor Renáta, Hörcsik-Répássi Andrea és családja, Grand Tokaj, Kocsis Alex, Pro Fitness, Blero 55 Horgászbolt, Kolibri, Gyógynövény üzlet- Sárospatak, Miskolc Avalonpark, Kocsisné Lovász Daniéla, Tokaji Evinor Bt – Simkó Sándor, Rapid Nyomda – Sárospatak, Best Byte – Sárospatak, Sohi és Társa Bt. Gazdabolt, Vachter Tamás és családja, Sárospataki TC, Krai Csaba és párja, STC Ökölvívó Szakosztálya, Belicza Bence és párja, Kecskés László, Rakonczás Zsolt és családja, Somossi koccintó, Horváth Tünde, Ráski Angéla, Traszik Lángos, Zöldút Turisztikai Központ, Saller Hungary, Zemplén Computer, RETRO 2008 KFT. – A Kávéház, Vadregény Bisztro&Pizza –
Pálháza, Sándor Erika – Makeup, Choclate Brown Csokiszolárium – Sárospatak, Götz Pincészet, Opfotért Optika, Unió-Ász KFT., Sirolin Pincészet, Evinor Pincészet, Székely Ferenc, Origó Üzletház, Fazekas Margó, Raiffeisen Bank, Nagy Tüzép, BorsodChem, Rák János, Pataki Ruhaipari Zrt., Csornyák István, Bánóczi Család, Gaál Család, Sohajda András és Családja, Patak Gáz Kft., FIBER, Judit Virág, Geo-Milk Kft.
Bódi József, Zemplén Kalandpark

Feltöltő

Fel