A Hotel Bodrog nyerte AZ ÉV HOTELE díjat!

Véget ért a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció által szervezett televíziós közönségszavazás 5. évada. AZ ÉV HOTELE 2022 egy északkelet-magyarországi szálloda lett – közölte a turizmus.com hírportál.

AZ ÉV HOTELE 5. évada 2022 augusztusában indult el, amiben 28 szálláshely szállt harcba, hogy elhódítsák a rangos díjat. Az 5 kielemelt turisztikai régió első két helyezettei jutottak be a januári döntőbe, ahol a nézők két héten keresztül szavazhattak kedvenceikre. A voksolás egy hete lezárult, a legjobbaknak járó díjakat pedig már át is adták, amit az RTL-en futó műsorban láthattak a nézők.

AZ ÉV HOTELE 2022-ben a sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 18%-át kapta – közölte a turisztikai hírportál.

„Végtelen boldogsággal és büszkeséggel tudatjuk Veletek, hogy szállodánk elnyerte AZ ÉV HOTELE címet!

Szállodánk teljes személyzete nevében Bágyi Pál ügyvezető igazgató és Bágyi Péter szállodaigazgató ezúton is hálásan köszöni Nektek a megtisztelő szavazatokat, amely által a Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa**** lett AZ ÉV HOTELE díj nyertese.

Nagyon hálásak vagyunk a támogatásotokért a régiós versenyben és a döntő során is! Ez egy hatalmas mérföldkő számunkra, a jövőben is minden erőnkkel azon fogunk dolgozni, hogy szállodánkban átélhessétek a tökéletes pihenés és feltöltődés élményét, Sárospatak különleges és egyedi történelmi hangulatával fűszerezve! Nagy szeretettel vár Titeket a Hotel Bodrog csapata!” – közölte facebook bejegyzésében a Hotel Bodrog vezetősége.

Ezúton is még egyszer hálásan köszöni a szálloda vezetősége Sárospatak lakosságának a támogatását és szavazatait, ami nagyban hozzájárult a győzelemhez!

Feltöltő

Fel