Nagy sikerű volt a Plasztik SE X. Ültess jövőt! nyárzáró családi rendezvénye

Augusztus 27-én (szombaton) rendezte meg a Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület a X. ÜLTESS JÖVŐT! elnevezésű szabadtéri családi rendezvényét a Makovecz téren. A nyári szünet utolsó és talán az év utolsó kánikulainak mondható hétvégéjén gyönyörű napsütéses időben, sokféle programmal vártuk az érdeklődőket rendezvényünkre.
Nagy örömünkre több százan döntöttek úgy, hogy kihasználják a szép idő, és a remek programok nyújtotta lehetőséget és családias hangulatban töltik velünk a szombat délutánt.

Sárospatakról, a környező településekről is érkeztek látogatók, valamint a városunkkal ismerkedő turisták is látogatták programjainkat.
Idén a programelemeket a sokszínűség jegyében kínáltuk, ahol a kicsiktől a nagyokig mindenki megtalálhatta a számára legjobban tetsző elfoglaltságot.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Koleszár Krisztián képviselő úr, aki köszöntötte és megnyitotta a jubileumi X. Ültess jövőt! rendezvényünket.

A megnyitó után a Sárospataki PLASZTIK SE mazsorett csoportjai is látványos előadásukkal kápráztatták el a közönséget, ahol a nézők meggyőződhettek arról, hogy a mazsorett műfaj a legkisebbek és a legnagyobbak számára is vonzó mozgásos tevékenység, mely nem csak a ritmusérzéket fejleszti, hanem az esztétikus megjelenést is mindamellett, hogy közösséget épít. A közönség hatalmas tapssal jutalmazta a produkciókat.

A Habparty a délután egyik vidám és látványos programja volt. A gyerkőcök boldogan vetették bel magukat a habokba, amely különleges és hatalmas élmény volt mindenki számára.

A délután másik csúcspontja a MARVEL show volt, amelyet izgatottan vártak kicsik és nagyok egyaránt. A szuperhősök fantasztikus előadással szórakoztatták a közönséget. Akrobatikus elemekkel, izgalmas mutatványokkal, interaktív elemekkel vonták be a gyerekeket műsorukba. Élményekkel telve, szuper hangulatot varázsolva tölthette el a szuperhősök társaságában az időt a műsor lelkes nézőközönsége.
A színpadi bemutatón kívül a kreatív kuckóban papírsárkány készítés, ugrálóvár, óriáscsocsó, fotóparaván is várta a gyerekeket, a családokat. Vattacukor, kürtőskalács, frissítők és mindenféle finomság vásárlására is volt lehetőség.

A Mozgoló-dokkban található ügyességi feladatok arra adtak lehetőséget a résztvevőknek, hogy megméressék magukat a változatos feladatokban. A végrehajtásáért kapott tiketteket pedig gyümölcsökre, ajándékokra válthatták be a gyerekek.
Az egészségvédelem fontosságára a Sárospataki Rendelőintézet EFI Iroda szakdolgozói hívták fel a résztvevők figyelmét, szűréseket végeztek, tanácsokkal látták el az érdeklődőket.

Közel 100 résztvevő nevezett a „Régi idők” akadályversenyére, ahol ez éven is érdekes feladatok várták a versenyzőket. Négy kategóriában, többféle izgalmas ügyességi feladatok által gyűjtögették szorgalmasan a nevezők a pontokat, amelyek alapján ovis, alsó-felső tagozatos és csoport kategóriában is osztottunk díjakat. Különdíjban pedig a legfiatalabb és legidősebb versenyzőt részesítettük. A kategóriák első helyezettjei az ajándékok mellett egy facsemetével is gazdagabbak lettek, ily módon is kapcsolódva a nap szlogenjéhez: ÜLTESS JÖVŐT!
Gratulálunk a díjazottaknak!

Az eredményhirdetés után CUKORÁGYÚból hullott a cukorkaeső a térre, amelyet a népes számban résztvevő gyerkőcök ügyesen és nagy örömmel gyűjtöttek össze.

A rendezvény zárásaként Zsíroskenyér-partyra hívtunk mindenkit, ahol a kenyér mellett zöldségekkel, gyümölcsökkel is kínáltuk a résztvevőket.

Remek hangulatú, vidám délutánt és estét tölthettünk el együtt ezen a jubileumi alkalmon!
Reméljük jövőre újból találkozunk, addig is ÜLTESS JÖVŐT!

Támogatóink:
Sárospatak Város Önkormányzata, A Művelődés Háza és Könyvtára – A Mozi, Pizza Express, Kövér Zsolt, az egyesület tagjai

Fotók: Butkai Gergely
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5353974918053921&type=3
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5354099764708103&type=3

Feltöltő

Fel