Finisében a Comenius utca felújítása

Még néhány nap türelemre van szükség ahhoz, hogy sikeresen megvalósuljon a jelentős forgalmat elvezető Comenius utca felújítása. Sárospatakon idén 350 millió forintból újulnak meg önkormányzati kezelésű utak, a napokban az egyik leginkább terhelt szakaszon dolgoznak a közbeszerzésen nyertes társaság munkatársai.

Még néhány nap türelmet kérünk valamennyi járművezetőtől, hiszen a belváros forgalmas útvonalának teljes szakaszát újítjuk fel, így átmenetileg csökkentek a parkolóhelyek és kicsit többet kell gyalogolni a Rendelőintézetbe érkezéskor is – mondta lapunknak a város alpolgármestere. Sikora Attila közölte, hogy a város számára célzott támogatást biztosított még decemberben a kormány az önkormányzati belterületi utak és járdák felújítására. Az értékhatárok miatt közbeszerzési eljárásokon választották ki a kivitelezőket, ennek megfelelően a munkálatok is egymástól elkülönülve zajlanak. Már látható, hogy javában tart Kispatakon a Dózsa György utca felújítása, járda és csapadékvíz elvezető kiépítése és lassan a végéhez érkezik a Comenius utca felújítása is – mondta Sikora Attila.

Talán kellemetlen lehet, hogy előzetesen is mindenkit arra kértünk kerülje el lehetőség szerint a belvárost vagy éppen gyalogosan közelítse azt meg, de az útfelújítást el kell végezni, a nehéz munkagépeknek helyre és időre van szükségük. A Rendelő felőli oldal szinte már elkészült, most a középső az Erdélyi utca felőli szakaszon zajlanak a főbb munkálatok – jegyezte meg az alpolgármester.

Feltöltő

Fel