Zeneünnep Szabó Balázs Bandájával

A Művelődés Háza és Könyvtára 2021. július 2-án rendezte meg a hagyományos Zeneünnep eseményét, ahol Szabó Balázs és Bandája lépett fel. A kiszámíthatatlan időjárás miatt a tervezettek ellenére nem szabadtéren, hanem az esőhelyszínként megjelölt felújított Művelődés Háza színháztermében került sor a vendégek fogadására.

A kialakult helyzet izgalommal töltötte el mind a rendező csapat tagjait, mind a közönség soraiban ülőket, hiszen első alkalommal vehettük használatba az épületet. A koncertet nagy érdeklődés kísérte nem csupán a helyi és környékbeli lakosok részéről, hanem a megye távolabbi pontjairól is érkeztek Szabó Balázs rajongók. A színpadon elhangzó jól ismert dallamok (például Bájoló és Hétköznapi) percről percre fokozták a hangulatot. A több, mint kétszáz fős közönség örömét ujjongásuk és a dalokat követő tapsvihar bizonyította.

A felszabadult hangulatban telt esti programról vendégeink jó élményekkel távoztak. Mi, szervezők örömmel nyugtáztuk, hogy a felújított épület egy lélekemelő kulturális programnak adhatott otthon ezen az estén.

Feltöltő

Fel