Online időpontfoglalás oltásra június 14-től

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS OLTÁSRA

2021. június 14. (hétfő) – 2021. június 18. (péntek) közötti időszakokban Pfizer, Sinopharm, Janssen oltások továbbra is elérhetőek Sárospatak Város Rendelőintézetében előzetesen a koronavirus.gov.hu oldalon regisztráltak számára. A mai nappal megnyílt az online oltási időpontfoglaló: 2021. június 14. (hétfő) – 2021. június 18. (péntek) közötti napokra.
Az online időpontfoglaló elérhetősége: https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas (ez az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér lakossági portálja).
Az időpontfoglalót csak az oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van, tehát a regisztrációkor megadott adataikat már ellenőrizték. Azt, hogy az Ön regisztrációja milyen státuszban van, a következő oldalon ellenőrizheti: https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/
Az időpontfoglaló kezelése nagyon könnyű, a TAJ-szám és születési dátum megadásával tudnak belépni a regisztráltak. Majd kiválaszthatják, hogy melyik napon, hány órakor és melyik településen és ott melyik oltóponton szeretnék megkapni az oltást. Fontos tudni, hogy mindenki csak egy foglalást tud végezni és a véglegesített foglalása már nem módosítható elektronikusan. Amennyiben mégis módosítani szeretne a foglalt időponton, vagy bármilyen kérdése van, a következő számon tud segítséget kérni: 0620-268-5343. A foglalásnál érdemes arra is gondolni, hogy az egy hónap múlva esedékes második oltást is ugyanazon az oltóponton fogja megkapni, ahol az elsőt. A regisztrált az időpontfoglalásról visszaigazoló emailt, sőt az oltás előtti nap emlékeztető emailt is kap. A foglalás visszaigazolása ki is nyomtatható.
Kérjük, hogy aki a megadott öt munkanap valamelyikén szeretne oltást kapni, az mielőbb foglalja le az időpontot!
Kérjük, hogy a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg! Az oltásra vigye a személyi igazolványát, a TAJ-kártyát, a kitöltött és kinyomtatott hozzájáruló nyilatkozatot, és lehetőleg a kinyomtatott foglalás visszaigazolást.

Feltöltő

Fel