2021.06.03. 14:00 - 15:00
EFI Iroda: A gyerekek egészségének javítását célzó partneri együttműködés kialakítása” projekt

Kedves Érdeklődők!

Szeretnénk tájékoztatni benneteket, hogy megrendezésre került a Nemzeti Egészségmegőrző Központ Nonprofit Kft.-vel (NEK), az Emberi Erőforrások Minisztériumával (EMMI) és a World Health Organization-el (WHO) közös projektünk MÁSODIK online találkozója.

Az összejövetelen, a részt vevő szakemberekkel, ismét alkalmunk volt közösen gondolkodni. Nagyon tartalmas, előremutató beszélgetések alakultak ki, melyek során sikerült kiválasztanunk azt a problémát, amire a cselekvési tervünket fogjuk felépíteni. Ez pedig nem más, mint a gyermekek mentális egészsége. Azt gondoljuk ez egy olyan téma, mely nagyon összetett és mindenképpen foglalkoznunk kell vele.

2021.06.03-án 14:00 órától tartjuk utolsó workshopunkat, ahol szeretnénk a mentális egészség problémakörén belül konkretizálni azt a területet, melyre a cselekvési tervünket fel fogjuk állítani, illetve elkezdünk konkrét megvalósítási módszerekben gondolkodni.

Ehhez a közös együttműködéshez örömmel fogadjuk minél több szakember bekapcsolódását, véleményét, ötleteit, tapasztalatait, hiszen minél több szemszögből közelítjük meg a problémát, annál jobb megoldások születhetnek.
Amennyiben kedvet, elhivatottságot érzel magadban, hogy részt vegyél a gyermekek egészségével kapcsolatos programunk megvalósításában jelentkezz workshopunkra az efi.booked4.us időpontfoglaló oldalunkon keresztül!

Továbbá szeretnénk felmérni a lakosság gondolkodását is, ezért készítettünk egy rövid kérdőívet, mely az alábbi linken keresztül elérhető: https://forms.gle/jpN7oKsuYmT8WbKGA

Köszönünk minden kitöltést és megosztást!

Feltöltő

Fel