Csík János és a Mezzo zenekar, ősbemutató volt Patakon

A Művelődés Háza és Könyvtára szervezésében Pünkösd vasárnap Csík János és a Mezzo zenekar látogatott el Sárospatakra. A formáció első lemezének ősbemutató koncertjét a Sárospataki Református Teológiai Akadémia Imatermében élvezhette a közönség.

A zenészek repertoárjában a jazz és a népzenei stílus találkozásából született dallamokat hallhattunk, melyek szövegezése és hangulata családias, vidám légkört teremtett a helyszínen. Intézményünk szervezőcsapatát örömmel töltötte el, hogy nem csupán Sárospatakról, hanem a környező településekről, illetve a városban üdülők közül egyaránt érkeztek vendégek.

Nyári programsorozatunk második rendezvényéről a közönség tagjai jó hangulatban és kellemes emlékekkel távoztak, melynek igazolásául szolgált a fellépőknek tisztelgő tapsvihar. A koncert végén jó volt látni az örömteli mosolyt az arcokon, melyet pozitív visszajelzések kísértek. A közönség tagjain túl az előadók részéről is felemelő élmény volt a hosszú kényszerszünet után végre élőben játszani.

Az eseményt a Nemzeti Kulturális Alap támogatta, a helyszín biztosításáért pedig köszönet a Sárospataki Református Teológiai Akadémia vezetésének és munkatársainak.

Feltöltő

Fel