Szünetelteti a lakossági vízmérő leolvasását március 1-től a Zempléni Vízmű Kft.

Lakossági tájékoztatás

Tisztelt Fogyasztóink!

A COVID-19 koronavírus járvánnyal kapcsolatban a kialakult helyzetre való tekintettel, a Fogyasztóink és munkatársaink védelmében az alábbi tájékoztatást adjuk:

A Zempléni Vízmű KFT-hez tartozó településeken 2021. március 01. napjától bizonytalan ideig a lakossági vízmérő leolvasás szünetel.

A közületi vízmérőolvasás nem marad el.

Kérjük a lakossági fogyasztókat, amennyiben lehetőségükben áll, szíveskednek leolvasni a vízmérőket, hogy reális fogyasztásról szóló számlát tudjunk kiállítani. Felhívjuk Tisztelt lakossági Felhasználóink figyelmét, amennyiben nincs lehetőségük saját órájuk leolvasásra, úgy idegent és szomszédot NE kérjenek meg erre.  Amennyiben nincs leolvasott óraállás, úgy átlagszámlát tudunk kiállítani.

Az intézkedés a személyes kapcsolatok csökkentésére, mindannyiunk érdekében történt.

A leolvasott vízmérőállás bejelentését gyári számmal együtt várjuk  az alább felsorolt telefonszámokon, valamint a info@zemplenivizmukft.hu  e-mail címen.

Kérjük  a vízmérő leolvasott állásának bejelentését az alábbi ütemezésben tegyék meg, település és időpont betartásával:

Sátoraljaújhely, Sárospatak: 2021.  március 5-től  25-éig.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy ezen időszak alatt az alábbi telefonszámon diktálhatják be a vízmérő óra állásokat:

Sárospatak: 47/311-806, 47/312-407

Sátoraljaújhely: 47/382-235, 47/322-234

A többi településen  2021. április 5.-25. napja között szükséges vízmérőolvasás:

Alsóberecki, Alsóregmec, Bodroghalom, Bodrogolaszi, Bózsva, Cigánd, Dámóc, Erdőhorváti, Felsőberecki, Felsőregmec, Filkeháza, Füzér, Füzérkajata, Füzérkomlós, Füzérradvány, Györgytarló, Háromhuta, Hercegkút, Hollóháza, Karcsa, Karos, Kéked, Kenézlő, Kishuta, Kisrozvágy, Komlóska, Kovácsvágás. Lácacséke, Makkoshotyka, Mikóháza, Nagyhuta, Nagyrozvágy, Nyíri, Olaszliszka, Pácin, Pusztafalu, Pálháza, Regéc, Révleányvár, Ricse, Sárazsadány, Semjén, Tiszacsermely, Tiszakarád. Tolcsva, Vágáshuta, Vajdácska, Vámosújfalu, Vílyvitány, Viss, Zalkod, Zemplénagárd, Zsujta.

Az alábbi telefonszámon diktálhatnak óraállást:

Hegyközi településekről: 47/382-235, 47/322-234

Hegyaljai településekről: 47/311-806, 47/312-407

Bodrogközi településekről: 47/376-038,  47/322-234,

Miután a vízmérőállást Önöktől fogyasztóktól várjuk,  ezért szíveskedjenek kellő figyelmet fordítani arra,  hogy az előző óraálláshoz képest, átlagos-e a fogyasztás, vagy egy esetleges csőtörés, vagy vízcsap folyása okozta a megnövekedett vízmennyiséget.

A személyes ügyfélszolgálati irodában  már korlátozó intézkedések kerültek bevezetésre, azonban rendkívüli és  különösen fontos esetekben a személyes ügyintézés lehetőségét továbbra is fenntartjuk előzetes egyeztetés alapján (47/382-235).

A Zempléni Vízmű Kft ivóvízbázisai védettek, a víztermelés és a vízszolgáltatás vízminőség ellenőrzése folyamatos, folyamatosan biztosítani tudjuk a jó minőségű ivóvízzel való biztonságos ellátást a fogyasztóknak, akárcsak a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és tisztítását.

Tisztelettel: Zempléni Vízmű KFT

Feltöltő

Fel