StreetQuiz eredményhirdetés

A Művelődés Háza és Könyvtára munkatársai egy nyereményjátékra invitálták a közönséget A Magyar Kultúra Napja alkalmából. Rendhagyó keresztrejtvényre vártuk a megfejtést, melynek kérdéseire a válaszokat sárospataki helyszíneken találták meg az érdeklődők. A célunk az volt, hogy felhívjuk a figyelmet a város gazdag kulturális örökségére, mindeközben a családoknak, baráti társaságoknak kirándulási és szórakozási lehetőséget nyújtsunk.

A játékra nagy volt az érdeklődés, bár sokaknak fejtörést okozott egy-egy kérdés. Összesen 75 helyes megfejtés érkezett be, örömünkre szolgált, hogy a fiatalokat és idősebbeket is egyaránt sikerült megmozgatnunk. A résztvevők lelkesedése abban is megmutatkozott, hogy többen már a következő fordulóról kérdeztek.

A helyes megoldást beküldők között értékes nyereményeket sorsoltunk ki az intézmény Facebook oldalán.
Nyerteseink:
5000 Ft értékű Kövér Cukrászda ajándékutalvány: Gombár Dóra
5000 Ft értékű Leporelló vásárlási utalvány: Szarka Noel
Fedőnevek című társasjáték: Tóth Zsófia

Különdíjban részesült a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola 7.b osztálya. A díjat az osztály nevében Balogh János osztályfőnök vette át.

Köszönjük az érdeklődést, érdemes követni a facebook oldalunkat ahol minden információt megtudhatnak a játék következő fordulójáról.

https://www.facebook.com/sarospatak.amuvelodeshaza

Feltöltő

Fel