Pályázati felhívás tüzelőutalványok biztosítására

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Sárospatak Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a tüzelőutalvány formájában nyújtott rendkívüli települési támogatás, valamint a lakásfenntartási támogatás esetén a kibocsátott tüzelőutalványok értékének megfelelő mennyiségű keményfa brikett, 2021. március 1. és 2022. február 28. közötti időtartamra történő szállítására vonatkozó árajánlatok megtételére.

Pályázatot nyújthat be valamennyi keményfa brikett értékesítésével foglalkozó, sárospataki székhelyű vagy telephelyű egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság, amely kis összegű (minimum 12.000,- Ft értékű) utalványok beváltását és az eredeti csomagolás megbontását is vállalja.

Nem nyújthat be pályázatot az, akivel a pályázat tárgyának vonatkozásában korábban megkötött szerződését Sárospatak Város Önkormányzata rendkívüli felmondással megszüntette.

A pályázatban közölt árajánlatnak tartalmaznia kell a keményfa brikett ÁFA-val növelt fogyasztói árát, kalória értékét, és annak szállítási költségét 1 kilogrammra levetítve.

Az árajánlatokat tartalmazó pályázatot írásban, zárt borítékban

2021. február 25. napján (csütörtök) 15 óráig

kell benyújtani a Sárospataki Polgármesteri Hivatalhoz (3950 Sárospatak, Rákóczi út 32.).

A zárt borítékon fel kell tüntetni a pályázó nevét, elérhetőségét és a pályázat tárgyát.

A pályázatok elbírálására 2021. február 26. napjáig kerül sor.

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent, ha az egyéni vállalkozó vagy gazdasági társaság Sárospatak belvárosában az utalványok beváltására megfelelő helyiséget biztosít.

Sárospatak Város Polgármestere a beérkezett pályázatokat az összességében legelőnyösebb árajánlat alapján nyilvánítja nyertesnek.

A döntésről a pályázót a Sárospataki Polgármesteri Hivatal írásban, a határozat megküldésével értesíti.

A nyertes pályázóval Sárospatak Város Önkormányzata nevében Sárospatak Város Polgármestere köt megállapodást, határozott időre, 2021. március 1-től 2022. február 28-ig terjedő időtartamra.

A pályázattal kapcsolatban felmerülő kérdésekben felvilágosítás kérhető ügyfélfogadási időben telefonon a (47) 513-245-ös telefonszámon.

 

 

Feltöltő

Fel