Karácsonyi és újévi üdvözlőlap pályázat alkotóit díjazták

Sárospatak Város Önkormányzata hagyományosan hirdette meg üdvözlőlap pályázatát a karácsonyi és új évi ünnepekhez kapcsolódóan.

A pályázati kiírás szerint 4 kategóriában értékelték az alkotásokat. Ebben az esztendőben első alkalommal internetes szavazáson is megmérettetek a beérkezett művek – mondta Aros János, hozzátéve, hogy örömmel látták a közösségi oldalon megvalósult aktivitást is.
A kiválasztott pályamunkákat a nagyközönség már láthatja a városban elhelyezett óriásplakátokon. A nyertesek könyvutalványt és saját alkotásukat ábrázoló képeslapokat vehettek át az Újbástya Rendezvénycentrumban.


I. kategória: óvodás gyermekek
Preszoly Máté, a sárospataki Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda óvodása rajza került kiválasztásra.
II. kategória: általános iskola 1.-4. évfolyamán tanuló diákok
Jaskó Ákos, aki a családi hagyományokat követve vett részt a pályázaton és nyerte el a bírálók tetszését.
III. kategória: általános iskola 5-8 évfolyamára, illetve a hatosztályos gimnáziumok 7-8 évfolyamára járó diákok közül
Kassai Anna, Hmelyovszki Lili és Csubák Vénusz közös alkotása aratott közönségsikert. Ők a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai.
IV. kategória: középfokú oktatási intézmények 9-12. évfolyamának diákjai.
Rák Zsanett, a Sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium diákja részesül elismerésben.


Sárospatak Város Önkormányzata idén is különdíjban részesítette a Vay Miklós Református Többcélú Szakképző Intézmény diákjait, akik Fedorné Szabó Mariann osztályfőnök vezetésével ismét különleges alkotásokkal neveztek. A készítőik: Bacsinszki Krisztián, Horkay Ádám, Karádi Tamás, Kecskés Attila, Krizsán Balázs, Szénfi Gyula, Vojvoda Péter, Zoboki Péter.

Fotók: Bíró István

Feltöltő

Fel