Bizonytalan ideig nem látogatható A Művelődés Háza és Könyvtára

Tisztelt Látogatók!

A Kormány 484/2020. (XI.10.) rendelete a vészhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szól. A Rendelet 5.§-a általános rendezvénytilalmat deklarál, ami intézményünkre – A Művelődés Háza és Könyvtára -is vonatkozik. A kulturális intézményekre vonatkozó védelmi intézkedések részleteit Fekete Péter, Kultúráért Felelős Államtitkár 2020. november 11-én tartott online munkaértekezleten megerősítette.

Az közművelődési intézmények és nyilvános könyvtári ellátást biztosító intézmények látogatása és az e helyszíneken való tartózkodás az ott foglalkoztatottak kivételével tilos. A fentiek értelmében intézményünk munkatársai feladataik ellátását végzik, de látogatókat nem fogadunk. Mind a könyvtári, mind a közművelődési intézményegység az ismert telefonszámokon és email címeken elérhető.

A könyvtár tavasszal kialakított jó gyakorlat szerint a könyvtári kölcsönzést biztosítja.
Elérhetőségeink:
Művház e-mailen: amuvelodeshaza@gmail.com vagy telefonon: 06-47-311-811., a könyvtár e-mailen: a zrinyivk@gmail.com vagy telefonon: 06-20-430-5886.

Az elkövetkezendő napokban online tartalmakkal igyekszünk hozzájárulni az otthon töltött napokhoz.

Utolsó rendezvényünk 2020. november 12-én este a Nemzeti Filharmonikusok Fúvós Szerenád című koncertje volt. Az értékes előadásra a november 13-án 00 órától életbe lépő szigorítások miatt már csak néhányan voltak kíváncsiak.

Vigyázzanak Magukra!

Csatlósné Komáromi Katalin, A Művelődés Háza és Könyvtára igazgatója

Feltöltő

Fel