Bázisiskolai működés járványhelyzetben

A Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pályázat során 2020. januárban immár másodszor nyerte el újabb három évre az Oktatási Hivatal Bázisintézményi szerepkörét. Ezáltal készek vagyunk megosztani a már működő jó gyakorlatainkat a megye érdeklődő pedagógusaival.

Helyet és lehetőséget biztosítunk műhelymunkák, bemutató órák és reflexiók, versenyek, továbbképzések számára. Bázisintézményi tevékenységünkkel katalizáljuk a pedagógiai szakmai közélet fejlődését, elősegítjük a POK által biztosított pedagógia-szakmai szolgáltatásokhoz való méltányos hozzáférést. Az elmúlt években nagyon nagy érdeklődést mutattak a kollégák, de mi a helyzet most, a járvány körülményei között?
Úgy gondoljuk, hogy jelen rendkívül nehezített helyzetben különösen nagy szükség van a pedagógusok szakmai támogatására, ezért a digitális térben valósítjuk meg a programjainkat.

Októberben a portfóliót készítőknek és a minősítésre készülőknek szerveztük meg az online fórumot, novemberben “Rendhagyó technikájú rajzórára” és  “Az írásbeli összeadás gyakorlása szöveges feladatok megoldásával” témájú online hospitálásra és elemzésre várjuk a kollégákat.

A decemberi online konzultáción bemutatjuk iskolánk digitális oktatási gyakorlatát. A digitális csatorna a számunkra jól bevált Microsoft Office 365 TEAMS, amit iskolai rendszerben működtetünk.

Szeretettel várjuk az érdeklődő pedagógusokat!

 

Feltöltő

Fel