A Sárospataki Egészségfejlesztési Iroda októberi programjai

EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI IRODÁNK 2020. OKTÓBERI PROGRAMJAI

“Érdemes kitartani. Csodák minden pillanatban történnek.”

PROGRAMOK:
TELEFONOS MENTÁLIS TANÁCSADÁS
Minden pénteken 13 és 16 óra között. A mentálhigiénés segítő beszélgetés során munkatársunk várja a hozzánk fordulók hívásait, akik valamilyen élethelyzeti, életvezetési nehézséggel, érzelmi elakadással küzdenek. Vannak olyan kritikus élethelyzetek, amelyek váratlanok és kibillenthetnek minket a lelki egyensúlyunkból.

SZÜLŐKNEK: Testvérkonfliktus-hogyan kezeljük?
2020. október 19. 17 óra.
A konfliktus, veszekedés a testvérek között természetes dolog, sőt szükséges is, hiszen ahogy sok dolgot így a konfliktusok kezelését is meg kell tanulni. Aki egynél több gyermeket nevel bizonyára már találkozott számtalan konfliktushelyzettel, melyet nehéz helyesen kezelni. Sok szülő a napi tennivalók tengerében nehezen tud kellő türelemmel igazságot tenni a civakodó csemeték között. Sok konfliktus forrása lehet a testvérek közötti féltékenység is, ami szintén minden normális család velejárója és kezelése szintén nagy fejtörést okoz a szülőknek.
Hogyan tud a szülő helyesen viselkedni egy ilyen helyzetben?
Meddig maradjon megfigyelő és mikor avatkozzon közbe?
Hogyan tudjuk csökkenteni a testvérek közötti féltékenységet?
Az október 19-ei előadáson, beszélgetésen ezekre a kérdésekre keressük a választ! Ha téged is foglalkoztat ez a téma és szeretnél róla tapasztalatot cserélni, illetve szakértőnktől tanácsot kérni, várunk szeretettel!

TESTÖSSZETÉTEL MÉRÉS ÉS TANÁCSADÁS
Folyamatos egyéni bejelentkezéssel. A BMI (testtömeg-index) kalkulátor nem adja meg pontosan a testünk felépítésére vonatkozóan hiteles információkat és a testsúly sem tükrözi önmagában pontosan egy személy táplálkozási és mozgási szokásainak hatásait.
Éppen ezért nagyon fontos, hogy a testösszetétel mérések során pontosan rámutassanak a test változásaira.AzInBody 370 multifrekvenciás precíziós testösszetétel analizáló készülék a bioimpendancia elvén működik. Alapvető információt szolgáltat az egészséggel és elhízással kapcsolatos diagnózis felállításához.
A testet 5 szegmensre bontja: 4 végtagra és a törzsre.Nem alkalmaz becslést a pontatlanság ellensúlyozására, hanem valódi mérési adatokat garantál.
A gép által feldolgozott adatok alapján egyénre szabottan pontos képet kapunk a testösszetételről, és ezáltal tudjuk a tanácsadást is személyre szabni, illetve az általunk szervezett programok közül a legmegfelelőbbet ajánlani.

EDZÉSEK
Funkcionális edzés minden kedden 17 órától
Zsírégető edzés minden szerdán 17:30tól
Core-has edzés minden csütörtökön 16 órától

TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS: Az egészséges és fenntartható tudatos táplálkozás és életmód kialakítása
2020. október 29. 16 óra
DIABETES KLUB: Gyakorlatorientált útmutató diétás és gyógyszeres terápiához
2020. október 7. 15 óra

Programjaink INGYENESEK, előzetes bejelentkezéshez kötöttek és a Sárospatak Járás területén élő lakosság számára elérhetőek!
Jelentkezni az időpontfoglaló rendszerünkön keresztül lehet:
https://efi.booked4.us/

További információ:
Telefon: 06-47/513-110/141 vagy 06 20 529 8154
E-mail: efiiroda[kukac]spvri.hu
vagy messengeren

VÁRUNK SOK SZERETETTEL BENNETEKET!

Feltöltő

Fel