7 év után újra alakult a “Baráti Kör” és újra bizalmat szavazott a Sárospataki Torna Club-nak

7 év után újra alakult a “Baráti Kör” és újra #BIZALMAT szavazott a Sárospataki Torna Club-nak.

💡Mit is gondolunk a baráti körről, a tudomány hátterében, avagy mit mondanak a lexikonok?
Egy élő, egymást ismerő, segítő, együttműködő, együtt gondolkodó közösségek szerveződése, illetve a szálak összekötése, akik segítséget tudnak nyújtani, támogatást tudnak biztosítani, elsősorban eszközökkel, termékekkel. Legyen az egy tál étel, akár egy labda vagy egy jó szó…

🤝2020. augusztus 13-án újra „színpadra” lépett az STC Baráti Köre… Hosszú éveken keresztül remekül működött ezen kezdeményezés – mint ahogy a fenti írásban is látszik – ám eljött az ideje, hogy ezt a remek indítványt „leporolják”.

✍️ 2020. szeptember 1-jén, Koscsó Pista bácsi jelenlétében – a zemplénieknek sokat mondhat ez a név – újra alakult a Sárospataki TC egyesülethez köthető, úgynevezett Baráti Kör. A régebbi elnök, stafétabotként adta át az alapítólevelet, Koleszár Péter (elnök) és Somosi László (titkár) uraknak, akik büszkén vállalták a titulust. Koscsó úr – szokásához híven – precízen számolt be a múltról és mondta el véleményét, tapasztalatát.

💬 Elmondták: szeretnénk, ha ez a kör folyamatosan bővülne, és egyfajta közösségi hálóként is működne. Ezért hosszabb távon abban is gondolkodunk, hiszen olyan emberek kellenek, akik egy-egy dologban megkereshetők, akikre egy-egy feladat megoldása kapcsán tudunk számítani, akikkel együtt gondolkodunk, illetve akik egymásra is tudnak számítani. A nagy közös találkozókat két havonta tervezzük megtartani.

⚡️ Mint kiderült a társaság kevés ideig maradt tétlenül, hiszen a labdarúgóknál, már a nyitó rendezvényen, és az első hazai fordulóban is étellel (hazai, vendég), díjakkal kedveskednek a program sorozat részeként.

👉 Ha te is jelentkeznél a Baráti Körbe, esetleg további információt szeretnél, várjuk e-mailed, hívásod:
kolipeti66@gmail.com; +36303011081; +36209710234.

Feltöltő

Fel