A SALLER szállítja a STC sportruházatát

Sallert kapott a STC, de most nem a nyaklevesre kell gondolni, sőt ez alkalommal támogatásról van szó és a német cégről, melyet SALLER márkaként ismerhetünk.

Nemrég még csak arról számolhattunk be, hogy a Sárospataki Torna Club működése megújult, új menedzseri és sport szakmai stáb kezdte meg működését, most pedig már az egyik első fontos részeredmény is megvalósult. A németországi SALLER sportszergyártó és forgalmazó vállalat hazai képviseletével írtak alá együttműködési megállapodást a pataki sportolók érdekében, de ezen kívül is már sok minden történt.

Krai Csaba, a STC elnöke közölte, hogy a szurkolói támogatói bérletek árusítása már elkezdődött, készülnek az ajándéktárgyak, több országos sportverseny rendezési jogának újból egyeztetése is folyamatban.
A SALLER egy világhírű sportruházat és sportszergyártó vállalat, ma pedig egy olyan partneri szerződést írhattunk alá, amely mindenki számára jelentős lépés. A STC és a SUSI is a jövőben jelentős kedvezménnyel tud majd rendelni a cégtől, amikor százas nagyságrendű melegítő szettről vagy mezekről beszélünk, akkor súlyos több tízezer forintok maradnak az egyesületeknek. Köszönjük a lehetőséget.

A SALLER sport nem csak a nagy csapatokra figyel, a feltörekvőkre is. A németországi központ első megkeresésre támogatta a jelentős kedvezménnyel járó együttműködés lehetőségét, alapjaiban hosszú távra terveznek.  Cs. Tóth Zoltán, a SALLER hazai képviselője elmondta, a SALLER ruházatait olyan egyesületek részesítik előnyben, mint a Dinamo Minszk és Westerlo, vagy itthonról a Békéscsaba és Szeged csapata. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a kisebb csapatokkal ne törődnének. Az ügyfélközpontú gondolkodás és a minőségi termékek hosszabb távon történő biztosítása a márka számára is fontos lehetőség – mondta Cs. Tóth Zoltán.

A sajtótájékoztatón az is elhangzott, hogy a kedvezményes partneri program a STC mellett a SUSI valamennyi szakosztályát is érinti, az első megrendelések pedig már heteken belül megvalósulnak.

Feltöltő

Fel