DVTK bemutató edzés Sárospatakon

Szerdán útra kelt és Sárospatak felé vette az irányt a DVTK női labdarúgó csapata, ahol a helyi labdarúgó klub közreműködésével bemutató edzést tartott Fórizs Sándor és együttese.

A felkészülés harmadik hetében járó női labdarúgó csapat számára a sárospataki túra egyúttal egy rövid csapatépítőként is szolgálta a DVTK felkészülését, hiszen a szerda estét egy helyi kollégiumban töltötték a lányok, míg másnap a Végardó Fürdőben regenerálódtak az együttes tagjai.

– Örülünk, hogy a Sárospataki TC és a Sárospataki Önkormányzat lehetőséget biztosított arra, hogy a női labdarúgást népszerűsítsük városukban – mondta el Fórizs Sándor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. – A felkészülés harmadik hetében ez egy jó lehetőség volt arra, hogy kicsit megtörjük az edzések monotonitását, valamint a hozzánk csatlakozó lányok beilleszkedését is segítette ez a közösen eltöltött két nap, ami biztosan előnyünkre válik a jövőben.

A házigazdák nevében Sikora Attila alpolgármester is fogadta a csapatot. Kiemelte, hogy megtiszteltetés a város számára, hogy országosan jegyzett csapatot láthattak vendégül és azt is elmondta, hogy szó esett egy későbbi időpontban megtartandó hosszabb, akár egyhetes pataki edzőtábor beiktatásáról is, hiszen a városban minden feltétel adott egyrészt a sportoláshoz, másrészt a tartalmas kikapcsolódáshoz.

A DVTK női labdarúgó csapatának felkészülése folytatódik, ráadásul ezen a hétvégén két mérkőzés is vár az együttesre. Szombaton az NB II-es Nyíregyháza Spartacus női labdarúgói ellen lépnek pályára a piros-fehérek, míg vasárnap hírverő mérkőzésen a Heves megyei II. osztályban szereplő, Tarnamérai Sportegyesület férfi labdarúgói ellen lépnek pályára 2×30 perces mérkőzésen a DVTK női labdarúgói.

Forrás: dvtk.eu

Feltöltő

Fel