Folyamatosan bővülnek a a járóbeteg szakrendelésék Patakon

Kedves Betegeink!

 2020. május 04-től a járóbeteg szakrendeléseinket folyamatosan bővítjük, azonban a járóbeteg szakellátás keretén belül – ideértve a diagnosztikus ellátásokat is – a sürgősségi ellátások kivételével továbbra is kizárólag telefonon előre egyeztetett időpontban lehet beteget fogadni.

A szakrendelések rendelési idejét honlapunkon folyamatosan frissítjük és arról a központi telefonszámon (06-47/513-110) is tájékoztatást nyújtunk.

Szakorvosi konzultáció igénybevétele esetén kérjük, hogy a rendelési időben a rendelő közvetlen telefonszámát hívja.

Tisztelettel kérjük a lakosságot a szakrendeléseket változatlanul a háziorvossal történő konzultációt követően, a szükséges beutalókkal vegyék igénybe. A veszélyhelyzet kihirdetése előtt adott időpontokat, az új szabályok miatt nem tudjuk figyelembe venni.

Telefonos konzultáció során a betegazonosításhoz a beteg személyazonosító adatainak (név, születési hely, idő, anyja neve, lakcím), valamint a TAJ számának megadása szükséges. Ezen adatokat a medikai rendszerben ellenőrizzük és tároljuk.

Tájékoztatjuk kedves betegeinket, hogy valamennyi Fizioterápiás ellátás (egyéni felnőtt és gyermek gyógytorna, fizikoterápia és gyógymasszázs ) 2020. május 18-tól újraindul. Fizioterápiás ellátások esetén is kötelező az előzetes időpont egyeztetés, amely az alábbi időintervallumokban és telefonszámon kérhető:

munkanapokon 8.00-9.00

                                                           12.00-.13.00 között

Telefonszám:

Felnőtt – gyógytorna Királyhegyi Petra, Prunyi Eszter Anna

06-47/513-110/138-as mellék,

Gyermek – gyógytorna Karásziné Szántai Katalin, Bagosiné Novák Zsuzsanna

06-47/513-110-149-es mellék,

Gyógymasszázs Balogh Pálné

06-47/513-110-113-as mellék,

Fizioterápia Héring-Nagy Imola

06-47/513-110/135-ös mellék

Valamennyi Fizioterápiás ellátás beutaló köteles, a szükséges beutalót továbbra is a reumatológus-, ortopéd-, neurológus-, sebész-, valamint baleseti sebész szakorvos állíthat ki.

Kérnénk kedves betegeinket, hogy a Rendelőintézetbe kizárólag a szakrendelő által megadott időpont előtt 10 perccel korábban – lehetőség szerint maszkban jelenjen meg.

A Rendelőintézet épületébe egyszerre csak egy beteg, illetve szükség esetén 1 kísérő léphet be (gyermek, gondnokság alatt álló, önmagát ellátni korlátozottan képes személy pl: nagyon idős beteg esetén).

A belépéskor a beléptető személyzet tagjai megmérik a beteg és a kísérő hőmérsékletét, kitöltik a járványügyi kérdőívet beteg és kísérőre külön-külön.

A Rendelőintézetben a kihelyezett kézfertőtlenítő pontnál továbbra is szakszemélyzet segíti a kézfertőtlenítés elvégzését.

Az egészségügyi szolgáltatónak és a betegeknek is kiemelt figyelmet kell fordítaniuk az egyeztetett időpontok megtartására, a várókban töltött idő és személyek számának minimalizálására. Ezért felhívjuk betegeink figyelmét arra, hogy a bejelentkezés után, ha szakrendelésen nem jelenik meg, újabb időpontot kell kérnie, mert szigorú betegfogadási rend áll fenn. Kérjük, amennyiben nem tud megjelenni a vizsgálaton, haladéktalanul jelezze telefonon!

Közösen, a szabályok folyamatos betartásával, egymásra figyelve tudunk azért a legtöbbet tenni, hogy megóvjuk magunkat és szeretteinket a fertőzés veszélyétől.

Köszönöm segítő együttműködésüket:

Bereiné Dr. Jakab Beáta

intézményvezető

 

 

 

Feltöltő

Fel