Közösen – egymásért a Carolina óvodában

A Carolina Óvoda és Bölcsődében eddig is és a jövőben is – amíg a lehetőséget engedik – igyekszünk a dolgozó szülők segítségére lenni. Egyenlőre 2 óvodai és 1 bölcsődei csoportban tartunk ügyeletet, kiscsoportokban, 5-6 gyerekkel. Közben sokat gondolunk az otthon tartózkodó óvodásainkra és bölcsődéseinkre.
Nagyon hiányoznak nekünk és bízunk abban, hogy mi is nekik. Szeretnénk jelen lenni a mindennapjaikban és ezért a “Sárospataki Carolina Óvoda és Bölcsőde” facebook oldalunkon kívánjuk velük és szüleikkel tartani a kapcsolatot. Itt mindennapos mesét, mozgást, időnként mesejátékot, játékos feladatokat, a szülőknek szóló hasznos tanácsokat nyújtunk. Bátran keressék fel oldalunkat április 6 -tól, meglátják érdemes!
Emellett folyik a munka intézményünkben. Online formában zajlik az óvodai, bölcsődei beiratkozás. Sokat játszunk és foglalkozunk a gyerekekkel, rengeteget vagyunk a friss levegőn, az udvaron.
Az épületben folyamatosan és rendszeresen fertőtlenítünk és takarítunk. Kiszállíttatjuk az ebédet a vidéki gyerekeknek, a helyiek pedig bejönnek érte. A dajka nénik maszkok százait varrják, így folyamatosan tudunk adni mindazoknak, akik kérik.
Ezúton pedig felajánljuk segítségünket azon idős ill. egyedül élő embereknek, akik segítséget igényelnek a bevásárlásban, az ügyintézésben, információ nyújtásában, vagy egyáltalán, ha csak beszélgetni szeretnének valakivel. Állunk rendelkezésre, hívjanak bennünket bizalommal az óvoda telefonszámán, munkaidőben: a 06 – 47-311-719, 06-47-311-856 telefonszámokon.
Számítsunk egymásra!
Segítsünk egymáson!
Vigyázzunk egymásra!
Feltöltő

Fel