A város nyugdíjasait köszöntötték

Idén decemberben is köszöntötte a város nyugdíjasait Aros János. A Művelődés Háza és Könyvtára égisze alatt működő Belvárosi Nyugdíjas Klub tagjai december 17-én tartottak ünnepi évzáró rendezvényt.

Dávid Sándor a Klub vezetője azt mondta, 2019-ben is tartalmas évet tudhatnak maguk mögött. Több kiránduláson vettek részt, számos közösségi programot tartottak, többször voltak túrázni és persze a név- és születésnaposok köszöntése sem maradt el. A legnagyobb örömük pedig az, hogy idén 8 fővel növekedett létszámuk.

Csatlósné Komáromi Katalin köszöntőjében arra emlékeztetett, hogy a Klub tagjai nem csak a szokásos kéthetente megtartott foglalkozásokon vesznek részt, hanem a Ház vagy a város által szervezett egyéb programokon is sok esetben közösen jelennek meg. Vagyis igazi közösségként a hétköznapokban is összetartanak.

A kátyúzástól, a Tengerszem fejlesztésén át a szennyvízberuházás jelenlegi állapotáig sok mindenről érdeklődtek a nyugdíjasok Aros Jánosnál. A polgármester részletesen elmondta a több milliárdos beruházások állását, hozzátéve, hogy kicsit nosztalgikus a helyzet, hiszen a mai nyugdíjasok aktív idejében – közel 50 éve – volt hasonló léptékű fejlesztési hullám Sárospatakon.

A városvezető ez alkalommal sem érkezett üres kézzel. Szaloncukor csomagot adtak át a nyugdíjasoknak.
A korábbi hagyományokat követve a napokban a Végardói Nyugdíjas Klub tagjait is meglátogatja a polgármester, akikkel szintén a várost és a nyugdíjas közösséget is érintő eseményekről, lehetőségekről lesz, a közös ünneplés mellett.

Feltöltő

Fel