Őszi Jótékonysági Bált tartott az Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda

A sárospataki Örömhírvétel Görögkatolikus Óvoda szülői közössége és nevelőtestülete 2019. október 19-én, negyedik alkalommal szervezte meg jótékonysági bálját, melynek helyszíne hagyományosan a sárospataki Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola aulája volt.

A mulatozás este 7 órakor kezdődött az óvoda vezetőjének, majd a szülői munkaközösség vezetőjének köszöntésével. Ezt követte az óvodásaink vidám, táncos műsora, melyet betanítottak: Metz-Matisz Éva, Muha Mónika, Sorosóczki Tímea és Petró Andrásné Csilla. Az előadást a Farkas Ferenc Művészeti Iskola néptánc csoportjának színvonalas táncbemutatója követte Darmos Éva néptánc oktató vezetésével.Végül az óvoda munkatársaiból és a szülői közösségből szerveződött „Z’ZI Labor és a Sárospataki Asszonykórus” együttes vidám műsora zárta.

A vacsora – Páll Miklós görögkatolikus óvodalelkész és Bereczkei Miklós római katolikus plébános pohárköszöntője és asztali áldása után -következett, melyet finom otthoni sütemények és még finomabb szőlő és egyéb gyümölcs nedűk tettek még ízletesebbé. A talpalávalót a Helios Duó zenekar szolgáltatta. A táncos lábú vendégsereg ismét hajnalig mulatott.

A támogatóink által felajánlott értékes tombolatárgyak ösztönözték a megjelenteket a tombolavásárlásra. A jótékonysági cél támogatói között több helyi és más településről érkező, céges és egyéni felajánlások is szerepeltek. A támogatók névsorát az óvoda honlapján, a www.oromhirvetelovoda.hu oldalon megtekinthetik.

Nagy öröm számunkra, hogy nagyon sokan eljöttek a bálba és ismét megtisztelték jelenlétükkel rendezvényünket.
Ezúton szeretnénk kifejezni hálánkat és köszönetünket minden támogatónknak a felajánlott tombolatárgyakért, pénzbeli és egyéb adományokért.

A bál bevételét a szülők az óvoda udvarán sportolásra, mozgásfejlesztésre alkalmas mászófal kialakítására, valamint egyéb fejlesztő eszközök beszerzésére ajánlották fel.

Köszönet az iskola igazgatójának, Kissné Murányi Andreának, hogy biztosította számunkra a helyszínt, és a szükséges feltételeket. Kiemelten köszönjük Rézművesné Judit élelmezésvezetőnek és munkatársainak a különleges, ízléses és bőséges vacsorát.

Köszönjük a szülőknek, a szülői munkaközösségi tagoknak és az összes résztvevőnek, hogy időt és fáradtságot nem kímélve, kapcsolataikat, ötleteiket, anyagi és tárgyi eszközeiket felhasználva együtt, igazi közösségként hozzájárultak a rendezvény sikeréért.

Fontos, hogy a hétköznapok rohanó világában időnként megálljunk, testileg és lelkileg töltekezzünk, ünnepeljünk.Tudjunk gyermekeinkkel, családjainkkal, barátainkkal tartalmas és szeretetteljes minőségi időt eltölteni.
Kérjük a Jó Isten áldását és támogató segítségét minden résztvevőre, támogatóra, családjaikra, az óvodás gyermekekre, szüleikre és az óvoda dolgozóira.

Tóth Ottóné, óvodavezető és az Óvoda alkalmazotti közössége

Feltöltő

Fel