Kiemelt labdarúgó és kézilabda tornát rendezhetett a SUSI

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Kézilabda Szövetség felkérése nyomán, az a megtiszteltetés érte a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolát. hogy 2019. május 12-én megrendezhette a Kiemelt Bozsik Labdarúgó – és Kulcsár Anita Régiós Kézilabda Tornát.

A nagyszabású eseményeken összesen 24 csapat vett részt. közel 300 sportolóval. A patakiak nagy szeretettel fogadták a sportolókat ismételten a Zemplén fővárosában. A Sárospataki Sportpályán és az Árpád Vezér Gimnáziumban zajló mérkőzéseken Salgótarjántól – Balmazújvárosig, Mezőkövesdtől – Vásárosnaményig érkeztek gyermekek, U10, U11 és U12-es korosztályokban. A vezetők megtisztelőnek érzik a felkérést, hogy a szövetségek ilyen nagy volumenű rendezést bíznak az egyesületre.

Külön köszönet jár a szülői munkaközösségeknek, valamint Sipos Jenő úrnak, aki az MLSZ szóvivőjeként valamint Fodor Pál úrnak, aki az MLSZ instruktoraként, jelenlétükkel emelték a nap színvonalát, továbbá gratulálunk a sárospataki játékosoknak a teljesítményükért.

Feltöltő

Fel