XII. SUSI Sportfesztivál

TIZENKETTEDIK alkalommal rendezte meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola a sportfesztiválját, amely idén – a nemzeti ünnepünkhöz közel–2019. március 14-én került lebonyolításra.

A XII. SUSI- Sportfesztiválon a gyerekek – sportolók – szülők – vezetők – edzők válogatottjai léptek pályára, az ÁVG sportcsarnokában. A rendezvényen, az egyesület kézilabda, szivacskézilabda, torna, futsal, röplabda és labdarúgó szakosztályai képviseltették magukat. A telt házas csarnokban úgynevezett “cukorágyú” színesítette a programot, hiszen közel 5 kg cukorka került fellövésre a magasba, melyet a sportolók nagy lelkesedéssel gyűjtögethettek. A sportfesztiválon megjelent szülők, hozzátartozók, gyerekek remek hangulatot teremtettek a csarnokban.

A TAO segítségével az elnökség felszereléseket ajándékozott a sportolóknak, ráadásul a szülőket egy szerény, ám annál szeretet teljesebb állófogadással várták. Továbbá köszönik azoknak a támogatóknak, szülőknek a segítségét, akik a SUSI előrelépéséért oly sokat tettek.

Az esemény kiemelt támogatói: Sárospatak Város Önkormányzata, Árpád Vezér Gimnázium, Sárospatak Újság, Észak-Magyarország napilap, www.sarospatak.hu, RistoranteCollegno, Fa-Forg-Tech Hungária Kft., Geo-Milk Kft., Kispatak 2000 Kft., Continental Dohányipari Zrt,Colas Alterra Építőipari Zrt., COTHEC Energetikai Üzemeltető Kft., Rapid Nyomda, ÉPSZER Építő-és Szerelőipari Zrt., Holan Kamion Kft., Pedmok Team Kft. – TOTÓ – LOTTÓ,Misi Husi – Sátoraljaújhely, Makkhetes Étterem – Sárospatak.

Feltöltő

Fel