NBI-es mérkőzéseken, Egerben és Diósgyőrben jártak a SUSI-s sportolók

A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola – alapkoncepciója szerint – megpróbálja minden évben eljuttatni sportolóit egy-egy élvonalbeli mérkőzésre.

2019. március 9-én a leány kézilabdások az Eszterházy SC – Alba Fehérvár KC, a labdarúgók pedig a DVTK – Puskás Akadémia FC NBI-es mérkőzéseket tekintették meg. Külön köszönet Nagy Juditnak (DVTK) és Rutka Péternek (Eger), hogy a gyerekek óriási élménnyel gazdagodhattak. Nemsokára a röplabdás lányok is utazhatnak, motivációs jelleggel, egy élvonalbeli mérkőzésre. Ezen kívül igazi nagy üzem volt ezen a hétvégén a sportiskolásoknak, habár az a tény, hogy számos csapat indul útra egy péntek-szombat-vasárnap, nem új keletű dolog az egyesület életében.

Az ifista lányok már pénteken Nyíradony kézilabda csapatát fogadták az ÁVG-ben, és abszolválták sikeresen a találkozót. Az U11-es kézisek Mezőkövesden, az U13-as röplabdások Miskolcon, az U14/13-as focisták pedig itthon játszottak meccseket. Az előbbi csapatok bajnoki mérkőzéseket játszottak, az utóbbiak pedig Királyhelmec gárdáját fogadták nagy szeretettel, egy edzőmérkőzés erejéig.

Hét közben is folyamatosan volt program az egyesületben, hiszen az MLSZ képviseletében, Fodor Pál és Palaticzky Szabolcs látogatta meg a SUSI irodát, és beszélgetést, áttekintést folytattak a SUSI életéről.

Az elnökség kijelölte a XII. SUSI Sportfesztivál időpontját is, amely 2019. március 14-én kerül megrendezésre, 17 órától az ÁVG sportcsarnokában. Több mint egy év után, ekkor lesz újra együtt a SUSI-s nagy család. A szervezők várnak mindenkit szeretettel.

 

Feltöltő

Fel