Nagy sikerű, jó hangulatú volt a VI. Plasztik Est

Február 23-án tartotta a Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület a VI. PLASZTIK EST-jét. Az idei rendezvényt nagy sikernek könyvelheti el az egyesület, hiszen 270 vendéget fogadhattunk és velük együtt tölthettünk el egy jó hangulatú estét.

A hagyományosan batyus jelleggel szervezett alkalom az Árpád Vezér Gimnázium aulájában került megrendezésre. Az összejövetel elsődleges célja, hogy az egyesület tagjai, szülők és gyerekek megismerjék egymást, kötetlenül együtt szórakozzanak és ezáltal is közösséggé kovácsolódjanak.

A hivatalos megnyitó után egyesületünk ékkövei, mazsorett lányaink műsora következett. A GYÖNGYÖCSKÉK, CSILLAGOCSKÁK, RUBINT, AMETISZT és a SMARAGD&DIAMONDS csoportjaink csodás új és változatos koreográfiákkal, gyönyörű ruhákban kápráztattak el bennünket. Az előadások fantasztikusan sikerültek, amit a közönség óriási tapssal jutalmazott.
A csoportok oktatóinak köszöntése során Noszály Kamillának és Csubákné Gabóczi Erikának gratuláltunk a nagyszerű koreográfiákhoz és a csoportokban végzett lelkes felkészítő munkájukhoz! Egyesületünk frissen végzett új oktatóját, Noszály Grétát is köszöntöttük.

Az est meglepetés műsorral folytatódott. Vidám táncos előadást láthattunk mazsorett anyukák és nagymamák közreműködésével. A látványos és dinamikus műsorszám nagyon tetszett kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Itt még nem ért véget a meglepetések sorozata. Hamarosan vidám jelenetet láthattunk Derda Lászlóné és Derda Csilla előadásban. A humoros jelenet jó hangulatot varázsolt és jókedvű kacagással töltötte meg a teret. Nagy sikere volt az előadásnak. Köszönjük az élményt!

Ezután az egyesület – a gyerekek nagy örömére – tortával kedveskedett minden vendégének. Köszönjük a finomságot a Kövér Cukrászdának!

A jó hangulatot tovább fokoztunk a várva-várt tombolasorsolással. A bőkezű támogatóink által felajánlott ajándékok sok családnak szereztek örömet.

A batyus bálra a szokáshoz híven a vendégek hozták a finomságokat, amivel szívesen kínálták meg asztaltársaságukat is. A fotófal előtt sok-sok vidám emlékkép készült az est során. Nagyon népszerű volt a zsákbamacska is, amelyben apró meglepi ajándékokkal kedveskedtünk a gyerekeknek.

A szórakozni vágyó vendégeink aztán hajnalig ropták a táncot, amelyhez változatos és minden műfajt felsorakoztató zenét biztosított nekünk Szoták Richárd.

Reméljük mindenki jól érezte magát a mi egyre népesebb közösségünkben!
Várjuk a jövő évi folytatást!

Támogatóink, akik hozzájárultak az est sikeréhez:
Frézia Virágbolt, Kövér Cukrászda, Zemplén Ifjúsági Tábor Hoffman Imre, Geo-Milk KFT., Sárospataki Nyomdaipari Kft., Pataki Ruhaipari Zrt., Oláh Zsolt, Kolumbia Divatáru, For You Illatszer, Poremba Mariann, Kurucz Szabolcs, Csubák Testvérek Pincészet, Barabás Csaba, DIEGO, Rapid nyomda, Barabás család, Németh Róbert NR Autókereskedés, Póló Pont, Levi Fotó, Körmöndi család, Seregné Király Andrea, Mobil and Laptop, Best Byte, MVILL Szaküzlet, Forrósné Ulimájer Beáta, Séra Alexandra, Anita Méteráru, Markovicsné Varga Katalin és Nagy Natália, Collegno Étterem és Pizzéria, Oszlánszky Ágnes Édesség Nagykereskedés, Bánócziné Nagy Ágnes, Kenderesi család, Hmelyovszki család, Frikker Attila és családja, Várhomoki család, Heitzmann cukrászda, Novák Könyvesbolt és Gyógynövénybolt, Cseke Anita, Perge István (Bowling), Metor 92 Kft., Szépség Szervíz, Noszály család, Butkai család, Hoffman család, György Zoltán és családja, Sasvári család, Téglásné Pásztor Mónika, Festékház, valamint……..magukat megnevezni nem kívánó magánszemélyek
Hála és köszönet valamennyi támogatónknak!

Sárospataki Plasztik SE beszámolója

Feltöltő

Fel