Tájékoztatás a Hotel Bodrog Wellness**** fejlesztéséről és építési munkálatairól

A jövő héttől megkezdődnek a terület előkészítési munkálatok a Hotel Bodrog fejlesztéséhez kapcsolódóan, mely miatt a parkolóban forgalmi rend változás lesz. A szálloda, a barkácsbolt és az üzletek zavartalanul üzemelnek az építési munkálatok ideje alatt. Az esetleges kellemetlenségekért a szálloda vezetősége ezúton kéri a lakosság szíves megértését és türelmét. A munkálatok várható befejezése: 2019. július 31.

Bágyi Péter szállodaigazgató sajtótájékoztatójában elmondta:
Szállodánk több mint harmincöt éve várja szeretettel a vendégeit, ezért úgy gondoljuk, hogy folyamatosan meg kell felelnünk napjaink egyre magasabb szintű elvárásainak. Méltó elismerése fejlesztéseinknek a szigorú európai standard alapján kiérdemelt 4 csillagos HOTELSTARS minősítésünk. A 2019-es évben érkeztünk el a Hotel Bodrog eddigi történetének talán legnagyobb megújulásához. A két éve kezdődött fejlesztési projekt keretein belül vadonatúj dizájnt kapott a szálloda földszinti lobbyja, vagyis legfontosabb közösségi tere, továbbá a legfrissebb belsőépítészeti trendeknek megfelelve 15 db új superior**** szoba került kialakításra.

Az éven további prémium**** kategóriás szobákat alakítunk ki, valamint bővítjük a wellness-szolgáltatásainkat is, mely keretében egy panoráma élményterasz épül a szálloda második szintjének magasságában, kültéri pezsgőfürdővel, panoráma szaunával, merülődézsával, napozóágyakkal. Ezen fejlesztéshez kapcsolódóan a szálloda teljes épületének homlokzata is megújul. A vendégeinknek különleges élmény lesz itt, Tokaj-hegyalja egyik legszebb városában a gyönyörű hegyekre nézve pihenni és kikapcsolódni.

Feltöltő

Fel