Sárospatak látnivalóit mutatja be az RTL Klub új turisztikai műsora

Új utazós életmódmagazint indít az RTL Klub, Kalandozó címmel. Ahogy beharangozójukban fogalmaznak: „A Kalandozó, az RTL Klub trendi magazinműsora mindent megmutat, amit érdemes látni, megkóstolni és kipróbálni itthon és külföldön.”

Az első adás 2019. február 3-án, vasárnap 11:45-kor kezdődik és rögtön az első műsorban megismerheti a nagyközönség Sárospatakot.

Tuka Nikoletta a műsor szerkesztője lapunknak azt mondta, nagy izgalommal érkeztek Sárospatakra, hiszen ez az a hely, amelyet mindenki ismer történelmi tanulmányaiból, járhatott itt osztálykirándulás alkalmával és naponta láthatja az 500 Ft-os bankjegyen. Arra voltak kíváncsiak, hogy napjainkban Sárospatak milyen lehetőségeket kínál a turistáknak.

Örömmel fogadtuk a megkeresést, hiszen a városunkba érkező turisták száma évek óta dinamikusan növekszik – mondta Aros János. Sárospatakon számos nevezetesség látható a Rákóczi vártól a Nagykönyvtáron át a Tengerszemig és a termálfürdőig – csak, hogy a legnagyobb attrakciókat említsem a sok látnivaló több mint 90.000 vendéget vonzott a 2018-as évben. Mi büszkék vagyunk Sárospatak értékeire és örömmel mutatják ezt meg másoknak is.

Sárospatak Város Önkormányzata köszönetét fejezi ki valamennyi a forgatáson közreműködő személynek, szervezetnek.

 

Feltöltő

Fel