A Plasztik SE sikere az VI. Abigél Téli Kupán

Az Abigél Többcélú Intézmény és a Pro Homo Egyesület közös szervezésében került megrendezésre december 8-án Magyarország egyik legnagyobb és egyben legszínvonalasabb nemzetközi minősítő táncversenye, az Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál VI. Téli Kupája az Újfehértói Szabadidőcentrumban.

A Sárospataki Plasztik SE Smaragd&Diamonds csoportja Ifjúsági korcsoportban Mazsorett/Twirling kategóriában indult a megmérettetésen. A csoport oktatója Noszály Kamilla Swap című pomponos és botos koreográfiájával a Smaragd&Diamonds csoport EZÜST minősítést szerzett a rangos versenyen.

A verseny az országban egyedülálló versenyrendszert alkalmaz, mely önmagában ötvözi a hagyományos minősítő és a versenytánc rendszer elemeit.

Mazsorettjeink nagyszerű előadása a közönség soraiban is hatalmas sikert aratott, melyet hangos tapssal jutalmaztak. Gratulálunk a lányoknak a sikeres szerepléshez!! Gratulálunk Noszály Kamillának a csapat oktatójának az eredményes felkészítő munkájához!

A Smaragd&Diamonds csapat tagjai: Bánóczi Regina, Butkai Evelin, Hochvárt Anett, Németh Barbara, Noszály Gréta, Noszály Csenge, Szabó Hanna, Tóth Fruzsina

a SPSE nevében Noszályné Bodnár Ágnes beszámolója

Feltöltő

Fel