43 nyolcadikos ballagott el a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolából

“Ballag már a vén diák tovább, tovább…” – hallatszott ki az ünnepi díszbe öltöztetett Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolából ma délelőtt, mely intézménytől 43 diák búcsúzott el. 

A három osztály közösen énekelve sétált le az udvarra, ahol verses, zenés és táncos előadásokkal köszöntek el iskolájuktól, pedagógusaiktól, majd az itt maradó diákok is elbúcsúztak a nyolcadikosoktól. Ezt követően a végzősök átadták az iskola zászlaját a hetedikeseknek. Szegedi Istvánné, az iskola igazgatója is elbúcsúzott a ballagóktól. Beszédében sok sikert kívánt a diákoknak elkövetkező tanulmányaikhoz, kitért a ballagók sikereire is valamint azt is elmondta, nagyon fognak hiányozni az iskola életéből mind a 43-an.

Elismerések átadására is sor került a ballagási ünnepségen. Rákóczi emlékérmet kiemelkedő munkájuk és eredményeik alapján Perényi Anna, Gergácz Éva Emese, Ambrus Benedek Pál és Stumpf Dénes kapott.

Könyvjutalmat kapott Füssi-Nagy Zajzon Ákos, Répási Hadúr Vencel, Takács Bernadett, Götz Nikoletta és Neupauer Paulin Elizabet.

Feltöltő

Fel