Ismét egy jól sikerült Családi nap volt a Rákóczi iskolában

A tavaszi ünnepek között most már hagyományosan megjelenik a Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Családi napja, ahová nem csak az odajáró diákokat és szüleiket várják, hanem örömmel veszik a városban lakók érkezését is. A ragyogó időben sok-sok programmal készültek a szervezők, gondolva arra is, hogy mindenkit más-más foglalkozás köthet le.

A programot mazsorett bemutatóval kezdték, a sokféle kézműves foglalkozás mellett volt óriás csúszda a kicsiknek és nagyoknak, puzzlekiállítás, óriás sakk, kerékpáros ügyességi verseny, lovaglás, íjászat, kisállat simogató, motor- és rally autó kiállítás, mentő-, tűzoltó-, rendőrautó bemutató, egészségügyi szűrés, Szűcs Ádám bűvész bemutatója. Egy rendhagyó órán is részt vehettek az érdeklődők, ahol Dr. Beszeda Imre, a Nyíregyházi Egyetem Fizika Tanszékének vezetője mutatott be érdekes fizikai kísérleteket.

Nagy érdeklődés mellett zajlott a tanár-szülő-diák váltóverseny, ahol nem a győzelem volt a fontos, hanem az együtt játszás öröme.

Támogatóik jóvoltából kétszer is volt tombolasorsolás, ahol izgatottan várták a résztvevők az értékes nyereményeket.

Köszönet a szervezőknek, az előadóknak, a támogató szülőknek, a szponzoroknak, hogy e sikeres nap létrejöttét segítették.

TÁMOGATÓINK:

A Kávéház, A Mozi, Boss 2006 Hungária Kft., Csoki Ardó Kft., Csubák Attila, Diákönkormányzat, El Bundi Pizzéria, Evinor Pincészet, FOR YOU 3. Kft., Fraisa Hungária Kft., GEO-MILK Kft., Heiche Hungary Bt., Hild téri Könyvesbolt – Gyógynövénybolt, Hotel Bodrog Wellness, Humanitas Gyógyszertár, Kerékgyártó Anikó, Kispatak-2000 Kft., Kövér Cukrászda, Lámpás az Oktatásért Alapítvány, MOMO Üzletház, Origo Üzletház, Pásztor István, Pataki Kerámia Kft., Pizza Express, Rákóczi Diáksport Egyesület, Ruszin Nemzetiségi Önkormányzat, Sanitas Gyógyszertár, Sárospataki Nyomdaipari Kft., Sárospataki Tankerületi Központ, Traszik Miklós – Városi Gabriella, UTE Labdarúgó Akadémia, Vectra-2003 Kft., Vitányi és Társa Kft., szülők, akik támogatói jegyet vásároltak, „zsákbamacska-tárgyakat” hoztak, süteményt sütöttek, azon személyek, akik bemutatóikkal, előadásaikkal programjainkat színesítették és azok, akik a puzzle- és relikvia-kiállításra tárgyat hoztak

További fotók >>>

Sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola beszámolója

Feltöltő

Fel