A MACH-TECH Ipar napjai kiállítás díjazottja lett a Ferro-Tool Zrt.

Az idén 50 éves Hungexpo, Magyarország legnagyobb, átfogó ipari, üzleti seregszemléjének adott otthont. A MACH-TECH és az IPAR NAPJAI című kiállítás több mint 420 kiállítót vonultatott fel, köztük egy sárospataki érdekeltségű vállalkozást is.

Ez az a kiállítás-együttes, ahol egy helyen, egy időben mutathatta meg magát az ipar szinte összes ágazata. A kiállítók és a látogatók pedig első kézből kaptak információt a szakma újdonságairól és fejlődési irányairól. Mindezeken belül pedig az Ipar 4.0 ebben az évben is az esemény egyik fő témája, mozgatórugója volt. A rendezvény keretében a Ferro-Tool Szerszámkészítő és Forgalmazó Zrt. is képviseltette magát, amelynek Sárospatakon is van telephelye.

A kiállítás szervezői idén is meghirdették a kiállítóknak a NAGYDÍJ pályázatot. Azon cégek nyújtottak be pályázatokat, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni  szakmájukban. A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálta el.

A különböző kategóriák nyerteseinek díjai a kiállítás megnyitóján kerültek átadásra.

A Ferro-Tool Szerszámkészítő és Forgalmazó Zrt. vezetője, Vágó Kálmán úr a „Fő- és mellékidő csökkentése a forgácsolásban, digitális gyártás az Ipar 4.0 szellemében” elnevezésű szolgáltatásával MACH-TECH IPAR NAPJAI 2017 elismerő oklevél kitüntetésben részesült.

A cégről röviden:

Közel 60 éves múlttal rendelkező Ferro-Tool Zrt. az 1951-ben alapított Kőbányai Szerszámkészítő és Ipari Szövetkezet jogutódja, 1992 óta működik részvénytársasági formában. Egyedi formaszerszámok, hidegalakító szerszámok, készülékek és forgácsolt alkatrészek gyártásával foglalkozik.

Fotó: ZTV – Tóth István.

Feltöltő

Fel