Összesen 44 (!) csapat vett részt a sárospataki teremtornákon

758 gól, 44 (!) csapat, büntetőrúgó verseny, tombolasorsolás, felnőtt női labdarúgó csapat bemutató mérkőzése, “fénytechnika” a döntő előtt – minden mi szem szájnak ingere…

Ezek jellemezték az OPEL DI – FER – BLERO 55 KUPA – VIII. Sárospataki Felnőtt Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornát. A nagyszabású eseményt 2016. december 16-17-18 és 26-27-28-án rendezték meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában. A rendezvény arany fokozatú támogatói voltak: Opel Di-Fer Kft., Blero 55 Horgászcentrum, Sárospatak Város Önkormányzata, Árpád Vezér Gimnázium.

Előbb a Blero 55-Zemplén Bajnoka Kupára került sort, ahol a győztes, Tom Tailor – Levi Sport és a Junior Team kvalifikálta magát a nagy döntőre. Az Opel Di-Fer Kupát december 26-27-28-án szervezték meg, ahol a  nevezetteket 5 x 4-es csoportra osztotta a versenybizottság. Az innen kialakult legjobb 16 csapat egyenes kiesése rendszerben játszott tovább. A kupa színvonalát emelte, hogy több NBI-es, NBII-es és NBIII-as játékos lépett pályára.

Végül, az izgalmas mérkőzéseken, a legjobb négy között, az egyik elődöntőt a Csapatban Ózdért (Ózd-Kazincbarcika) és a Kuglóf (Maglód-Dabas-Budapest) játszotta, melyen végül az előbbi csapat jutott be a döntőbe, büntetőpárbajjal. A másik ágon az After (Budapest-Mezőkövesd) diadalmaskodott a Dream Car (Cigánd) ellen. A harmadik helyet a Kuglóf vitte el, majd a döntőben az After  lett az aranyérmes.

Az ünnepélyes eredményhirdetésnél, a díjakat Sikora Attila – Sárospatak Város alpolgármestere és Karajz István – Blero 55 Horgászcentrum tulajdonosa  adta át. A szervezők különdíjakról is gondoskodtak, így a szakmai zsűri a torna legjobb játékosának VASS PATRIKOT (After), legjobb kapusának SZACSKÓ LÁSZLÓT (Kuglóf) választotta meg. A Nemzetközi Teremlabdarúgó Torna gólkirálya ELEK BENCE (Csapatban Ózdért) lett.

A hat nap folyamán nagy munkát végzett a versenybizottság, tagjai: Tóth István, Preszoly András, Sikora Attila, Koleszár Dávid, Belicza Bence és Belicza János. Külön köszönet TÓTH ZOLTÁN úrnak, aki az Opel Di-Fer Kft. igazgatójaként és KARAJZ ISTVÁN úrnak, a Blero 55 Horgászcentrum tulajdonosaként támogatta a rendezvényt, Sárospatak Város Önkormányzatának, AROS JÁNOS polgármester úrnak, TÓTH TAMÁS az ÁVG igazgatójának, a Sárospataki Polgárőr egyesületnek, a www.bazfoci.hu-nak, a Sárospatak Újságnak, a www.sarospatak.hu-nak és a Zemplén Televíziónak is jár a köszönet!

További információk és képek:

www.facebook.com/sarospatakiteremfoci

www.sarospatak.hu

Véget ért a BLERO 55 Kupa, hamarosan kezdődik az Opel DI-FER Torna

 

A TORNA SZÁMOKBAN:

6        NAP

98      MÉRKŐZÉS

2.352 LEJÁTSZOTT PERC

758    GÓL

35      SÁRGA LAP

5        PIROS LAP

14      KÉTPERCES KIÁLLÍTÁS

616    JÁTÉKOS

9        BÜNTETŐPÁRBAJ

33      BÜNTETŐ

Az esemény főtámogatói:

– OPEL DI-FER

– BLERO 55 HORGÁSZCENTRUM – KARAJZ ISTVÁN

– SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

– ÁRPÁD VEZÉR GIMNÁZIUM

Az esemény támogatói:

Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola – SUSI, Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, Sárospatak Újság, www.bazfoci.hu, www.rangado.hu, www.sarospatak.hu,AEGON,Don Patya, Automobile, www.borsodsport.hu, HOTEL MAGITA – Erdőbénye, Ristorante Collegno, Zemplén TV, Sárospataki Polgárőr Egyesület, Origó Üzletház – SÁROSPATAK, BestByte – Sárospatak, Vectra – 2003 Kft., Tokaji Evinor Bt, Észak Magyarország, www.boon.hu, ÁVG DSE, HUNYADI ABC – KENÉZLŐ, ZEMPLÉNI PIAC, SÁROSPATAKI TC, KOLUMBIA RUHÁZATI ÜZLET – SÁROSPATAK, Leporello – Sárospatak, MOBIL & LAPTOP – SÁROSPATAK, SÁROSPATAKI KOMMUNÁLIS SZERVEZET, RAPID NYOMDA – SÁROSPATAK, AJTAINÉ ÉS TÁRSAI KFT., FA FORG TECH, CONTINENTAL DOHÁNYIPARI ZRT., PREC – CAST, WEINBERG ’93 KFT, LEITZ HUNGÁRIA KFT., KISPATAK 2000 KFT.

Feltöltő

Fel