Jubileumi X. SUSI karácsony

Jubileumi TIZEDIK alkalommal rendezte meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola a karácsonyi sportfesztiválját.

A X. SUSI Karácsonyi Sportfesztiválon a gyerekek – szülők – vezetők – edzők válogatottjai léptek pályára, az ÁVG tornacsarnokában, 2016. december 22-én. A rendezvényen az összes szakosztály képviseltette magát (labdarúgás, futsal, kézilabda, szivacskézilabda, torna). A gyermekek – a Kövér Cukrászda jóvoltából – egy óriás tortát is kaptak, a SUSI születés napja alkalmából! Valamint a Hunyadi ABC felajánlásban 10 kg szaloncukor is kiosztásra került.

sportfesztiválon megjelent szülők, hozzátartozók, gyerekek nagy hangulatot teremtettek a csarnokban. A TAO segítségével az elnökség felszereléseket ajándékozott a sportolóknak, ráadásul a szülőket egy szerény, ám annál szeretetteljesebb vacsorával várták.

Belicza János elnök év végi értékelésben elmondta, hogy köszönik azoknak a támogatóknak, szülőknek a segítségét, akik a SUSI előrelépéséért oly sokat tettek.

Az esemény támogatói: Sárospatak Város Önkormányzata, Árpád Vezér Gimnázium, Kövér Cukrászda, Hunyadi ABC, Sárospatak Újság, Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt., Kispatak 2000 Kft., Continental Dohányipari Zrt., Fa – Forg – Tech Hungária Kft., Weinberg ’93 Építő Kft., Leitz – Hungaria Kft., Prec – Cast Öntödei Kft., www.sarospatak.hu.

Feltöltő

Fel