Fotózz Tokajit fotókiállítás a Boros Borbárban

Tavaly nyáron hirdetett fotó pályázatot „Fotózz Tokajit!” címmel a hegyalja.inof Tokaj-hegyaljai turisztikai portál. 75 fotós 300-nál is több pályaművet küldött be, amelyet háromfős szakmai zsűri bírált el. A legjobbakat természetesen díjazták és vándorkiállítás keretében be is mutatták a nagyközönségnek. A héten egy sárospataki vendéglátóhelyen nyílt kiállítás a fotókból.

Erdős József, a hegyalja.info főszerkesztője azt mondta, szerették volna a fotózáshoz kedvet érzők megmutatnák nekik mit is jelent Tokaj-hegyalja. Leginkább amatőr fotósok küldtek fotókat, de néhány sajtófotós is pályázott. A lényeg a meglátásban volt, hiszen Hegyalja annyira sokféle, hogy nehéz egy jó képet kiválasztani. Így többeket is díjaztak ráadásul a borvidék városaiba is eljuttatták egyfajta vándorkiállításként a képeket.

Sárospatakon a Boros Borbárban láthatóak a fotók, igazán beleillenek a filozófiánkba – mondja Balogh Zoltán. A hely tulajdonosa hozzátette, számukra fontos, hogy ne csak borozni térjenek be hozzájuk az emberek, hanem tudjanak nekik helyi értékeket is mutatni. Így örömmel vették a megkeresést és ők is büszkék a valóban szép fotókra.

A Hegyaljai turisztikai portál által első évben Fotózz Tokajit! néven indított pályázat idén nevet váltott, a pályázat neve ezentúl Tokaji Fotószalon. Most is izgalmas fotókat várnak, egészen szeptember 10-ig lehet beküldeni a pályaműveket. További részletek ITT!

Feltöltő

Fel