Eddig 125 ezer ! vendég érkezett Végardó Fürdőbe

Idén 6.100 alkalommal váltottak családi belépőt a sárospataki termálfürdőbe, a hét közepéig pedig mintegy 125.000 fő volt a teljes vendéglétszám.

Benkő Barnabás Zoltánné a 100%-os önkormányzati tulajdonú gazdasági társaság ügyvezetője lapunknak azt mondta, a tavalyi  – egyébként rekord árbevételű – évhez viszonyítva is időarányosan teljesítik az idei elképzelésüket. Szerencsére több a napos idő, mint az esős, így sokan érkeznek hozzánk fürdőzni.

A medencéken kívül népszerűek az élményelemek is, e miatt viszont időnként kisebb sorok alakulnak ki a csúszdánál. Az ügyvezető azt mondta, idén pataki lakcímkártyával mintegy 6.300 fő, míg sátoraljaújhelyi lakcímkártyával több mint 900 vendég válthatott kedvezményes belépőt. Ahogy fogalmazott, a szezon még tart, az időjárás bár változó, de továbbra is inkább kánikulainak, mint csapadékosnak várható, ezért akár a tavalyi látogatói létszámot is meghaladhatják majd.

A kempingben és a fürdőhöz tartozó szállásokon is nagy a forgalom, jellemzően továbbra is lengyel és szlovák vendégek érkeznek patakra.

Feltöltő

Fel