Nagy sikere volt az „óvodabálnak”

Nagy örömünkre ismét megkülönböztetett érdeklődés övezte a Carolina Óvoda és Bölcsőde jótékonysági bálját – nyilatkozta Lendvainé Szendrei Ágnes intézményvezető.

Az óvoda szülői szervezete, Óvodaszéke, alapítványa és nevelőtestülete által szervezett eseményen több mint 260-an voltak jelen. Nagy számban jelentek meg az óvodás és bölcsődés gyermekeink szülei és baráti társaságaik, de részt vettek a korábbi szülők is, akik már az elmúlt években megtapasztalták, hogy az óvodabál milyen jó hangulatú esemény.

Szokásainkhoz híven az est színvonalas műsorral kezdődött. Elsőként a mazsoretteseink léptek fel, oktatójuk Király Zsuzsanna, a Sárospataki Plasztik Egyesület tánctanára. Majd az óvodai balett-csoportunk műsora következett, akiket Noszály Kamilla, a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola táncoktatója készített fel. Ezt követte – nagy örömünkre – a szülők által összeállított és bemutatott produkció. A tavalyi évhez hasonlóan az idén is – nagyon aktívan és lelkesen – egy tánccsoportot „toboroztak” az anyukák soraiból. Műsorszámukban, a kiválóan összeállított koreográfiában először önállóan, majd a gyermekeikkel közösen léptek színpadra: Asztalos-Vindics Viktória és lánya Zoé, Dévánszkiné Ádám Annamária és fia Dani, Dévánszkiné Szathmári Edina és fia Lacika, Leskó Gabriella és fia Botond, Jarecsni Katerina és fia Gergő, Györgyné Karászi Anikó és fia Bence. Hatalmas sikerük volt. Végezetül az intézmény dolgozóinak előadására került sor.

A változatos műsort, és a vacsorát követően kezdődhetett a hajnalig tartó szórakozás, melyet csak a tombolasorsolás szakított meg. Közel 200 db értékes nyeremény talált gazdára.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki mindazon szülőknek, dolgozóknak, cégeknek és egyéb szervezeteknek, akik részvételükkel, támogatói jegyek vásárlásával, valamint tombolatárgyak felajánlásával hozzájárultak a jótékonysági bálunk támogatásához és eredményességéhez!

Fotók: Carolina Óvoda és Bölcsőde.

Feltöltő

Fel