2016.02.06. 19:00 - 23:00
Református bál

Egyházközségünk idén is megrendezi a református bált, melyre a Mudrány Étteremben (Comenius út 1.) február 6-án szombaton, 19 órai kezdettel kerül sor.

A Reformáció félévezredes jubileumára 2017-ben emlékezik a világ. Gyülekezetünk alapításának pedig 2018-ban lesz 480. évfordulója. E közeli kettős szép évforduló alkalmából gyülekezeti rendezvényeket kívánunk szervezni már idén is. A bál tiszta bevétele ezeket a gyülekezeti közösséget építő rendezvényeket támogatja.

Tombolatárgy felajánlást szeretettel kérünk, mellyel szintén e két jubileum és idén esedékes előrendezvényeinek támogatásához járul hozzá az adományozó.

A bál fővédnöke Dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő. A megnyitó után a SAMI Virágszirmok balett bemutatóját láthatják, valamint a Sárospataki Református Kollégium Általános Iskolája végzős diákjainak műsorát. A zenét Szoták Richárd szolgáltatja.
Belépőjegyet és támogatójegyet a Lelkészi Hivatalban lehet vásárolni. A belépőjegy személyenkénti ára ugyanannyi, mint tavaly volt: 3.500 Ft.

a Presbitérium

Feltöltő

Fel