Csodálatos Advent a Carolina Óvodában

Rengeteg gyönyörű élményt nyújtottunk az óvodás és bölcsődés gyermekek számára az elmúlt napok eseményeivel – nyilatkozta Lendvainé Szendrei Ágnes, a Carolina Óvoda és Bölcsőde vezetője.
December 10-én, szombaton délután Adventi játszóház és bazár keretében a családokkal közösen készülődtünk az ünnepekre, karácsonyi díszeket és ajándékokat alkotva.

Ezt követően, hétfőn délelőtt az óvónénik karácsonyi ajándékként egy mesejátékot adtak elő a gyerekeknek, mely a girbe-görbe kis fenyőfa történetét mutatja be, elmesélve hogyan is válik belőle csodálatos karácsonyfa.
Kedden ismét közösen szórakozhattunk a Rendezvénytermünkben Molnár Orsi gyermek- koncertjén, melynek keretében meseszép karácsonyi dalokat hallhattunk és vele együtt énekelhettünk.
Szerdán az „ovikarácsonyon” az aulánkban körbeálltuk a gyönyörűen feldíszített hatalmas fenyőfánkat, melyet Lénárt Levente óvodásunk szülei ajánlottak fel az intézményünknek. Ezúton is köszönjük! „Körülölelve” a pompázó fát dalokkal és versekkel köszöntöttük a közelgő ünnepeket. A műsor végén az óvodai csoportok megtalálták a fa alatt a régóta óhajtott játékaikat és a sok-sok finom szaloncukrot.

A fa alá gyűjtöttük a „cipősdoboz akcióra” behozott ajándékokat. A csomagokat igyekeztünk azoknak a kisgyermekeknek átadni, ahol talán a legszerényebb a karácsony és a legnagyobb szükség van a ruhára, játékra, és egy kis édességre. Köszönjük az adakozó szülőknek a 32 doboz ajándékot!
A hét folyamán még családi karácsonyesteket rendezünk, és kellemes, meghitt körben gyönyörködünk a kisgyermekek által előadott pásztorjátékban.

Intézményünkben nagyon szép és boldog ez az Adventi időszak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Érzelmileg feltöltődve és gazdagodva együtt várjuk a közelgő ünnepeket!
Karacsonyi-udvozlet

Feltöltő

Fel