ANYUMOZI-ban járt a Baba-mama klub közönsége

Különleges helyszínen tartottuk novemberi foglalkozásunkat. ANYUMOZI címmel vetítéssorozatot indított A Mozi, ahová első alkalommal a Baba-mama klub érdeklődő közönsége is ellátogatott.

A mozi célja, hogy végre a kisgyermekes szülők is zavartalanul, csemetéjük társaságában élvezhessék a nekik szóló filmeket. Kizárólag olyan – egyébként felnőtteknek szóló vígjátékokat és romantikus – filmeket tűznek műsorra, amelyekben nincsenek extrém kép- és hangeffektusok. A vetítések során maximálisan figyelembe veszik a kisgyermekek igényeit: a termet nem sötétítik le teljesen, az előadások alatt is végig félhomály van, a filmek pedig jóval szerényebb hangerővel mennek, mint a klasszikus mozikban.

A vetítés közben a babák hamar megszokták a környezetet, felfedezték a játszószőnyegre elhelyezett játékokat. Míg az anyukák moziztak, a kicsik egymással ismerkedve, barátkozva töltötték el az időt.

A kismamák nagyon pozitívan fogadták és – elmondásuk szerint – nagyon jó ötletnek tartják az ANYUMOZI elindítását, ahová máskor is szívesen ellátogatnak babájukkal.

A Baba-mama klub legközelebb december 17-én tartja karácsonyi összejövetelét.
Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel köreinkbe!
Noszályné Bodnár Ágnes könyvtáros

Feltöltő

Fel