DIPLOMÁVAL RENDELKEZŐK FIGYELEM!

Az Eszterházy Károly Főiskola az alábbi szakirányú továbbképzési szakokat hirdeti meg levelező tagozaton, 2016. februári kezdéssel, SÁROSPATAKI és EGRI képzési helyszínnel.

1. Bor- és gasztroturizmus menedzser szakirányú továbbképzési szak
Várjuk mindazon főiskolai, vagy alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezők jelentkezését, akik érdeklődnek többek közt a Turisztikai közigazgatási és területfejlesztési ismeretek, az Üzleti vállalkozási és jogi ismeretek, Turisztikai marketing és bormarketing ismeretek, Szálláshely és vendéglátás ismeretek, gasztronómiai kultúra, korszerű táplálkozási, borgasztronómiai ismeretek, projekttervezési és menedzsment ismeretek iránt.
A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:
Bor- és gasztroturizmus menedzser
A jelentkezés feltételei: A képzésekben legalább alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.

2. Bormarketing szakirányú továbbképzési szak
Azoknak az oklevéllel rendelkező szőlőtulajdonosoknak, borászatokban vagy a borkereskedelemben dolgozóknak ajánlott a képzésben való részvétel, akiknek munkájához szükségesek a marketingismeretek, illetve azoknak, akik ilyen területen kívánnak dolgozni. Ajánlható a képzés, olyanoknak is, akik speciális marketing ismeretekkel nem rendelkeznek, illetve ezen a területen régebben szerzett tudásukat felfrissíteni és aktualizálni kívánják. Javasolható a képzés továbbá olyan borászati, borkereskedelmi területen dolgozó vezetőknek, ahol a marketingkommunikáció, márkamenedzsment súlya jelentős, és nagyobb rálátással kívánnak rendelkezni az adott területekkel kapcsolatban.
A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:
Bormarketing szakmenedzser
A jelentkezés feltételei: A képzésekben legalább alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.

3. Borturisztikai szakember, sommelier szakirányú továbbképzési szak
A képzést ajánljuk azoknak a főiskolai, vagy alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezőknek, akiket érdekel a magyar szőlő- és borfajta, beleértve a pezsgőt és a tokaji borokat, valamint elkészítési módjuk. A hazai borvidékek sajátosságai és lehetséges kitörési pontjai, elsősorban borértékesítés, és a marketing. A borkóstolás technikája, a szakszerű borkínálás és felszolgálás, a sommelier szakma legfőbb fogásai és eszközei. A borkészlettel való gazdálkodás, a borok mellé ajánlható egyéb italok és az ízben velük harmonizáló ételek. Mindezen ismerteket gyakorlati környezetben is elsajátíthatóak.
A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:
Borturisztikai szakember, sommelier
A jelentkezés feltételei: A képzésekben legalább alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.

4. Rehabilitációs gazdasági menedzser szakirányú továbbképzési szak
A főiskolai, vagy alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezők a képzési program elvégzése után alkalmasak lesznek a foglalkozási rehabilitáció koordinálására, és hatékonyságbeli megítélésére. Tudja használni a régiók, ezen belül a hátrányos helyzetű kistérségek munkaerő-piaci helyzetének elemzését. Képes legyen a megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató gazdálkodó szervezetek gazdálkodásának irányítására. Készségszinten tudja alkalmazni a vezetés, tervezés, szervezés eszközrendszerét, hatékonyan kommunikál és ismeri a kommunikáció különböző speciális fajtáit.
A szakképzettség oklevélben szereplő megnevezése:
Rehabilitációs gazdasági menedzser
A felvétel feltételei: A képzésekben legalább alapképzési szakon szerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt.

A képzési idő: 2 félév
A képzésben való részvétel önköltséges: 133.000.- Ft/félév
Jelentkezési határidő: 2016. január 15. (Péntek)

Jelentkezési lap letölthető az alábbi linken, vagy személyesen kérhető az A épület 131-es irodájában.

Érdeklődni lehet:

Wolfné Bata Beáta
Eszterházy Károly Főiskola
Felvételi és Képzésszervezési Osztály
3300 Eger, Eszterházy tér 1.
Tel.: 36/520-400 (3179)
E-mail: batabetti@ektf.hu

Feltöltő

Fel