Tanárok Hangszerekkel Másképp – hangverseny a Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskolában

A sárospataki Farkas Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola egy pályázat keretében Tanárok Hangszerekkel Másképp (THM) – Vidám Tanévkezdő Hangversenyt rendezett az intézmény nagytermében 2015. szeptember 4-én. A koncepció az volt, hogy a hangversenyen a tanárok más-más hangszert kipróbálva jelmezben játszanak és mutassák be sokszínűségüket.

Kollégáink nagy lelkesedéssel készültek, gyakoroltak a koncertre. Voltak olyanok, akik régen zeneiskolában tanult hangszerükkel mutatkoztak be, volt, aki zeneszerzői tehetségét csillogtatta meg vagy éppen táncra perdült. A nagyon jó hangulatú hangversenyen az érdeklődök hallhattak Macskatangót, zongorás jazz improvizációt, paso doble-t, megszólaltak a csengettyűk és még a nagybőgő is. A konferanszié vicces zenész történetekkel színesítette a műsort. Utolsó műsorszámként mindenki dalra fakadt, a Valahol Európában c. musical betétdalát – A zene az kell – énekeltük el a közönség nagy-nagy örömére.

Rendezvényünket hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg, hiszen színesíti iskolánk programját, rendezvényeinek sokaságát.

A szervezők

Feltöltő

Fel