A Carolina Óvoda kis tehetségei ismét bizonyítottak

Az előző évekhez hasonlóan, a Sátoraljaújhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság az idén is meghirdette rajzpályázatát. A kiírás – mint minden évben – a tűzoltók védőszentje, Szent Flórián napja alkalmából történt. A pályázatra katasztrófavédelemmel, tűzoltósággal, tűzzel kapcsolatos rajzokat vártak – nyilatkozta Lendvainé Szendrei Ágnes, a Carolina Óvoda és Bölcsőde vezetője.

Óvodásaink szívesen készítettek rajzokat, hisz a tűzoltó autó egyébként is kedvenc témájuk. A jól sikerült alkotások közül a legkülönlegesebbeket, Árokszállási Péter, Bartkó Blanka, Belicza Zalán, Benkő Bianka, Benkő Boglárka, Bodolóczky Bence, Boros Csenge, Braun Kristóf, Csornyák Petra, Csubák Vénusz Virág, Hegedűs Bottyán, Iván Levente, Kerchner Marcell, Kistóth Lili, Mundér Dzsenifer, Nagy Lara, Nagy Tibor, Nemzecski Júlia, Pintér Veronika, Pós-Váradi Márk, Sáfrányos Szabolcs, Szalkovszki Aliz, Szentimrei Benjámin és Tóth Levente rajzát küldtük be. A Tűzoltó-parancsnokság állományának döntése alapján a legjobb rajzok készítői díjazásban részesültek.

A nyertes művek a laktanyában kerültek kiállításra. Nagy örömünkre és meglepetésünkre, ismét a mi óvodásunk, Braun Kristóf nyerte el az I. díjat. II. helyezést ért el Csubák Vénusz Virág, aki szintén a Mackó csoport kisóvodása. A felkészítésben segítették őket Sáfrányos Lászlóné és Sárosi Gabriella óvodapedagógusok. A díjakat a helyezettek a Szent Flórián napi koszorúzási ünnepségen vehették át. Az átadásra elkísérték őket a szüleik is.

Gratulálunk, és köszönjük, hogy a tavalyi díjazottunk, Benkő Balázs Bence (volt Manócska csoportos óvodásunk) után ők is ilyen rangos elismerést hoztak el maguknak és óvodánknak!

Feltöltő

Fel