„Korszerű ételkészítési ismeretek a gyakorlatban”, illetve „Vállalkozói kompetenciák gyakorlatorientált fejlesztése” támogatott szakirányú képzések indulnak egri és sárospataki képzési hellyel „Az Eszterházy Károly Főiskola területi társadalmi, gazdasági szerepének fejlesztése: Oktatás – Gyakorlat – Innováció” című projekt keretében.
Információk a képzésekről:
1. Korszerű ételkészítési ismeretek a gyakorlatban
Képzési idő: 120 óra, ebből elméleti órák száma 24, gyakorlati órák száma 96.
A gyakorlati órák megvalósítása felszerelt tankonyhában történik.
A jelentkezés feltétele:
A jelentkezőknek érettségi vizsgával kell rendelkezniük.
Térítés mértéke: ingyenes
Jelentkezési határidő: 2015. április 30.
A jelentkezés feltételeiről, beküldendő dokumentumokról bővebb információt kaphat az alábbi elérhetőségeken:
Agria TISZK Nonprofit Kft., 3300 Eger, Bartók Béla tér 4.
Nagy Ildikó – Tel.:36/510-417, E-mail: nagy.ildiko@agriatiszk.hu
2. „Vállalkozói kompetenciák gyakorlatorientált fejlesztése”
A JELENTKEZÉS FELTÉTELE:
A jelentkezőknek érettségi vizsgával kell rendelkezniük.
Képzési idő: 60 óra
Térítés mértéke: ingyenes
Jelentkezési határidő: 2015. április 30.
A jelentkezés feltételeiről, beküldendő dokumentumokról bővebb információt kaphat az alábbi elérhetőségeken:
Agria TISZK Nonprofit Kft., 3300 Eger, Bartók Béla tér 4.
Nagy Ildikó – Tel.:36/510-417, E-mail: nagy.ildiko@agriatiszk.hu