A Patya Team nyerte az V. BODKÖ – RETRO Kupát

Sportbarátság, szép gólok, izgalmas mérkőzések jellemezték az V. BODKÖ – RETRO VÁROSI ÖREGFIÚK TORNÁT, melyet 2015. március 1-jén rendeztek meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában, Az eseményen – az idén is – a főtámogató a BODKÖ Kft. volt, így külön köszönet jár KERÜLŐ GYULA igazgató úrnak.  A kupa színvonalát emelte, hogy idén szinte minden csapat megpróbálta megerősíteni együttesét. A kilátogató nézők ingyenesen tekinthették meg a találkozókat, sőt gyermekbemutató mérkőzés (SUSI – U10) is szerepelt a programban.

A szervező bizottság idén is egynaposra tervezte a tornát, ahol 18 mérkőzést játszottak a meghívott együttesek. A sorsolást követően, a csapatok körmérkőzései után, eldőltek a helyezések is. A döntőbe a Bodkö Kft. és a Patya Team – Molnár Tüzép jutott be, ahol végül az utóbbi csapat diadalmaskodott. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a vacsora előtt került sor, ahol a díjakat Kerülő Gyula, a Bodkö Kft. képviseletében adta át. A mérkőzéseken Tuss István, Somossy István és Butkai János sporttársak működtek közre. A nap folyamán nagy munkát végeztek a versenybizottság tagjai: Preszoly András, Vachter Tamás, Tóth István és Belicza János. A szervezők különdíjakról is gondoskodtak, így a szakmai zsűri a „szokásos” díjakon túl, jutalmazta minden csapat legjobb játékosát is.

HIVATALOS VÉGEREDMÉNY

Helyezés CSAPAT NÉV 
1. PATYA TEAM – MOLNÁR TÜZÉP
2. BODKÖ KFT.
3. KENÉZLŐ
4. SÁROSPATAKI TC
5. 30 ÉVE JÓK VOLTUNK
6. KARCSA
7. TECHNOR ’93 KFT
8. MAKKOS – PATAK

 Patya-TeamPATYA-TEAM-MOLNÁR TÜZÉP

 

30 ÉVE JÓK VOLTUNK LEGJOBBJA: Bódi József

BODKÖ Kft. LEGJOBBJA: Zsófi József

KENÉZLŐ LEGJOBBJA: Egyed Attila

SÁROSPATAKI TC LEGJOBBJA: Frikker István

MAKKOS-PATAK: Kóró János

KARCSA LEGJOBBJA: Matusz Tamás

TECHNOR 93’ KFT. LEGJOBBJA: Zsíros László

PATYA TEAM-M.T. LEGJOBBJA: Bunkóczi János

A TORNA GÓLKIRÁLYA: Balla János (Patya-Team – M.T.)

A TORNA LEGJOBB JÁTÉKOSA: Bodnár Attila (BODKÖ Kft.)

A TORNA LEGJOBB KAPUSA: Szemán László (Kenézlő)

A TORNA LEGIDŐSEBB JÁTÉKOSA: Szabadka Sándor (30 éve jók voltunk)

 

Az esemény főtámogatója:

BODKÖ Kft.

Az esemény támogatói:

Sárospatak Város Önkormányzata, SUSI – Sárospataki USI, Árpád Vezér Gimnázium, Csubák Testvérek Pincészete, Evinor Bt – Simkó Sándor, www.sarospatak.hu, Zemplén TV, Orosz Miklós Pálinkafőzde, Sárospatak Újság, Észak Magyarország, Baba János, Baráth Levente, Sárospataki Kerámia, Sárospataki Polgárőr Egyesület, Zempléni Piac, Ristorante Collegno 

További fotók >>>

DSCN6706

SÁROSPATAKI TC

DSCN6704

BODKÖ KFT

DSCN6700

MAKKOS – PATAK

DSCN6699

30 ÉVE JÓK VOLTUNK

DSCN6697

KENÉZLŐ

DSCN6695

KARCSA

DSCN6692TECHNOR ’93 KFT

Feltöltő

Fel