Sikeresen menetel tovább a ZVK serdülő korosztálya

2015jan_zvk_meccs

A Zempléni Vízilabda Klub serdülő korosztálya szállt vízbe az új év második hétvégéjén. A mérkőzés Baján került megrendezésre 2015. 01. 10-én. A fiúk most is két mérkőzést játszottak.

Az első meccsen a Gyöngyösi Aligátorok csapatával mérkőztek meg. A srácok kissé feszülten szálltak vízbe, mivel az ünnepek miatt nem sikerült formában tartaniuk magukat. Ennek ellenére nagy lelkesedéssel vágtak bele az új évi munkába és meglehetősen kemény edzésekkel készülnek. A mérkőzés viszonylag hamar eldőlt, bár az első gólt az ellenfél szerezte meg, ezt követően magabiztosan és végig vezetve nyerték meg a fiúk. A tabellát tekintve a második meccs jóval könnyebb menetet ígért, ennek ellenére azonban kifejezetten nehéz mérkőzés kerekedett. A hazai pályán játszó bajaiak meglepetésünkre remek játékot produkálva szorongatták a zemplénieket. Egészen a mérkőzés felig, szinte fej-fej mellett menetelt előre a két csapat, de ezt követően a hazaiak nem bírták tovább a szívós zempléniek iramát és elfáradni látszottak. Ki kell emelnünk, hogy a serdülőket több tehetséges fiatal játékos is elkísérte, akik kiváló teljesítménnyel tették hozzá a góljaikat a játékhoz, ami ilyen fiatalon igen csak figyelemre méltó. Így a bajnokságban a tabellát továbbra is a Zempléni Vízilabda Klub serdülő csapata vezeti. A pólósokra most kemény edzések várnak, hiszen a következőkben még erősebb csapatokkal fognak megmérkőzni.

Edzők: Erdei János, Méhész László, Máté Dávid

A csapat tagjai: Géczy Balázs, Pásztor Dávid, Sisán Balázs, Méhész Bence, Méhész Kolos, Pásztor András, Marczi Róbert, Eszergályos Balázs, Csikó Gergő, Csikó Tamás, Traszik Vince

Zempléni Vízilabda Klub – Gyöngyösi Aligátorok               20 – 7
Sugovica Vízilabda Klub – Zempléni Vízilabda Klub             6 – 18

2015jan_zvk_serdülők

Feltöltő

Fel