Sikeresen szerepelt a Zempléni Vízilabda Klub 3-as korosztálya

A Zempléni Vízilabda Klub legkisebb, gyerek 3-as korosztálya is vízbe szállt idei első bajnoki fordulóján. A 2003-ban született vízilabdás növendékek lenyűgöző fegyelemről és odaadásról tanúbizonyságot téve nyerték meg 2014.12.21-én és 22-én mind a négy mérkőzésüket.

A pólósok Szegeden szálltak vízbe, ahol a forduló első napján Gyula ellen 12:5-re tudtak nyerni, valamint a hazai pályán játszó és a bajnokság egyik legesélyesebbje, a szegedi csapata ellen 4:3-as eredménnyel győztesen hagyták el a medencét. A fiatalok hatalmas küzdelemben, egy ki-ki meccsen tudtak felülkerekedni az ellenfélen, megküzdve a kispad rövidségével is. Rengeteg munkával, kitartással, lenyűgöző csapatteljesítménnyel és egyetlen góllal sikeresen gyűjtötték be a pontokat.

A forduló második napján ugyancsak két meccs várt a vízilabdásokra. Az első mérkőzésen edzőt kímélő 12:0-ás eredménnyel győztek a Csabai csirkefogók csapata ellen. A második meccs már sokkal több izgalmat hozott, azonban a fiúk végül az utolsó negyedben végleg eldöntve a mérkőzést 12:6-ra verték el a Marosvásárhely csapatát. A fiúkat minden elismerés megilleti, hiszen a cserék hiányának ellenére végig bírták mind a négy meccset és határokat nem ismerő hatalmas küzdeni akarásuk révén tudták mind a négy mérkőzésüket megnyerni. Ettől szebb karácsonyi ajándékot nem is tudtak volna szerezni a pólósok a klubnak és a csapatnak.

Edzők: Erdei János, Méhész László, Máté Dávid

zvk_3as korcsop
zvk_3as korcsop_2
zvk_3as korcsop_3
zvk_3as korcsop_4

Feltöltő

Fel