Jól indult a ZVK 2014/2015-ös bajnoki idénye

A Zempléni Vízilabda Klub megkezdte 2014/2015-ös bajnoki idényét, melynek első fordulóját a serdülő korosztály Nagyváradon indította 2014.11.08-án.

A pólósok felkészülését több tényező is nehezítette. Az őszi uszoda karbantartási munkálatok, valamint az uszoda téliesítése miatt több hétig víz nélkül voltak kénytelenek tréningezni. Azonban ebben az időszakban sem ültek karba tett kézzel, hanem szárazföldi kondicionális edzésekkel igyekeztek pótolni a kimaradt edzéseket. Az eredmény várton felüli, mivel Viitorul Cluj csapatát hazai pályán megverni a lehető legnagyobb feladat. Mint arra számítani lehetett gyakran az ellenfél csapata élvezte a haza pálya előnyeit, olykor már túlságosan is. A kellő edzői ráhatással és a játékosok kimagasló teljesítményével, olykor klasszis megmozdulásaival sikerült az ellenfélnek nehéz negyedeket okozni. A kitartó és megfeszített munka meghozta gyümölcsét és egy óriási ki-ki meccsen olykor három gólos előnyből illetve hátrányból a Zempléni pólósoknak sikerült nyertesen elhagyniuk a medencét.

A második meccsükön a Sugovica Vízilabda Sportegyesület csapata ellen magabiztos győzelmet arattak a fiúk. Ezzel nagy lépéselőnyre tettek szert rögtön a szezon elején, melyet a következő fordulón növelhetnek tovább.

Viitorul Cluj – Zempléni Vízilabda Klub:      10-11 (3:2; 2:2; 0:4; 5:3)

Zempléni Vízilab – Sugovica Vízilab:            15-4 (4:1; 5:1; 5:2; 1:0)

Csapat tagjai: Pásztor Dávid, Méhész Bence, Méhész Kolos, Sisán Balázs, Sisán Máté, Csikó Gergő, Csikó Tamás, Jaskó Bence, Esztergályos Balázs, Balogh Zsolt, Gulyás Ádám, Géczy Balázs, Vismeg Botond

Edzők: Erdei János, Méhész László, Máté Dávid

zvk_1

zvk_2

Feltöltő

Fel